A Budapesti 2. és 3. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 40 éves férfival szemben, aki még 2013-ban, Budapest 2. kerületében megtámadott egy hazafelé sétáló 17 éves lányt.

Követni kezdte

A vádirat szerint a vádlott 2013. július 29-én éjjel a 2. kerületben figyelt fel a buszról leszálló, hazafelé tartó 17 éves lányra, akit követni kezdett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Utolérte

Amikor a férfi utolérte a fiatal lányt, mellé lépett, egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezéből a telefonját, derült ki az ügyészség által közzétett közleményből.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Próbált védekezni, de hiába

Lefogta a lány karjait és befogta a száját, majd a vállára emelte és akarata ellenére egy közeli bokros területre vitte. A lány próbált védekezni, ütlegelte a férfi hátát és segítségért kiabált.

Lakcímkártya

A vádlott kivette a táskájából a lány lakcímkártyáját, azon megnézte, hogy hol lakik, majd annyit mondott neki, hogy ne jelentse fel.

Szóltak a rendőrségnek

A lány ezt követően, egy alkalmas helyzetben ott hagyta a férfit és haza sietett, ahol az édesanyja értesítette a rendőrséget.

Rácsök mögé

A Budapesti 2. és 3. Kerületi Ügyészség a 40 éves férfival szemben most emelt vádat, vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozták a vádiratban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Még a növényeknek is több esze van” – Saját szájába szorult egy fővárosi férfi ökle, miután fogadott a barátaival

Kiemelt kép: Illusztráció