A Kresztergom park kis autókkal, élményszerű oktatással nyújt kihagyhatatlan élményt a gyerekeknek. Délután humor minden mennyiségben a Mex Rádióban. Este Bach és Jazz a Zeneakadémián, a Csík zenekar az Erkel Színházban kínál felemelő szórakozást.

Kresz park Esztergomban

Óvodásoknak, kisiskolásoknak szakképzett oktatók megtanítják a KRESZ alapjait az esztergomi Kresztergom parkban. Az elméleti oktatást követően indulhat a vezetés, a világon egyedülálló Suzuki Vitara autókkal. A vezetés végén a résztvevők arcképes jogosítványt kapnak.

Elektromos kisautók és arcképes jogosítvány

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Comedy a Mex Rádióban

A Mex Rádióban szeptember 5-én indul a Mex Comedy harmadik évada, hétfőnként 14 és 16 óra közt lehet hallani. A műsorban vendégek lesznek a Showder Klub, és a Stand Up Comedy Humortársulat sztárjai, Orosz Gyuritól Lorán Barnabás „Trabarnán” át Tóth Imre „Bruti” –ig. Állandó vendég „Dimitrij”, akiről sokat nem lehet tudni, kilétét a műsor indulása óta homály fedi.

Magnificat/Jazzificat a Zeneakadémián

Minden idők egyik legnépszerűbb zeneműve Johann Sebastian Bach Magnificatja, melyet a koncerten eredeti formájában és egy különleges átiratban is hallhatunk. A Honvéd Férfikar mellett kitűnő jazzmuzsikusok és szólisták szólaltatják meg a művet este fél nyolckor a Zeneakadémia Dísztermében.

Csík Zenekar koncert az Eucharisztikus Kongresszus alkalmából

Csík Zenekar koncert az Erkel Színházban

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából nagyszabású koncertet ad a Csík Zenekar hétfő este fél nyolckor az Erkel színházban.

30 éve zene töretlen erővel

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kresztergompark