Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Schobert Norbi a múlt héten kutyasétáltatásból ment haza. Szentendrei házuk előtt rosszul lett, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. Később kiderült, sztrókot kapott.

A ház előtt esett össze

Mint megírtuk  Norbinak hatalmas szerencséje volt, miután múlt héten szentendrei házuk előtt esett össze. Szomszédja ugyanis éppen kiment az utcára, így gyorsan tudtak segíteni a sztrókon átesett fittnessgurunak. Réka szerint férje minden maradandó károsodás nélkül megúszta a rettenetes esetet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szomszéd szólt Rékának

Rubint Réka most Facebook oldalán részletesen leírta, hogy mi is történt valójában. „Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem”.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kapcsolódó:

Sztrókot kapott

„Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát. Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis : sztrók” – írja Réka posztjában.

Elzáródott egy ér

Majd így folytatja bejegyzését: „Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban”.

Stabilizálták az állapotát

Rubint Réka szerint a Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgàlatokat követő vérhígításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát Norbi állapotát.

Műtétet javasoltak

A koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt.

Helyreállt az állapota

„Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van” – írja a Facebookon Rubint Réka.

Időben jött a segítség

„A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kórházi ellátást, s így időben!!! sikerült segíteni és a beavatkozásra sort keríteni!”

Hálásak az orvosoknak

Majd ezt írja: „Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÈD kórháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukért!”.

Norbi szervezete erős

Réka szerint a  sztrókot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regenerációban óriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete.

Most hazaengedték

A Fókusz műsorából most kiderült Norbit hazaengedték a kórházból, így már az otthonában lábadozik. A fitneszguru már hétfő óta arra készült, hogy elhagyja a kórházat, ugyanis csodával határos módon sokkal jobban van. Már szerdán úgy várta feleségét Rubint Rékát, hogy együtt hazamennek, ám akkor csalódnia kellett.

Otthon lábadozik

Viszont ma végre elérkezett a nagy nap, és Norbi visszatérhetett a családjához, így már szerettei körében lábadozhat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A riportot itt tudod visszanézni:

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL Klub