A MOMkultban a Balázs Elemér Group magyar slágerekkel vár másképp, vendég Szulák Andrea. Az Erzsébetligeti színházban az Oz, a csodák csodája, a Madách Színházban a Meseautó kerül színre. A Városligetben a FREEZE Fesztivál várja a jég szerelmeseit, a Larus Rendezvényházban a Pici piac a kismamákat, anyukákat. A Nemzeti Galériában még este 8-ig megnézhető a Szinyei Merse tárlat.

Balázs Elemér Group a MOMkultban, vendég: Szulák Andrea

Az előadott dalok magyar nyelven szólalnak meg, bemutatva az 1950-es évektől 1980-as évekig íródott klasszikus örökzöld slágerek egy részét a jazz műfajában újraértelmezve. A Balázs Elemér Group feldolgozásában idáig ezek a dalok nem szólaltak meg, így egy most születő zenei produkcióval találkozhat elsőként a közönség.

Magyar Slágerek Másképp

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Óz, a csodák csodája az Erzsébetligetben

Egy újszülöttnek minden Oz új. De ez most tényleg az. A közismert mese friss, mai feldolgozása sok humoros elemet is tartalmaz, amivel felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csetlő-botló, szószátyár Madárijesztő, a néha kicsit faragatlan Bádog favágó és a gyakran bizonytalan, de kiválóan rappelő Oroszlán, jól ismert kalandokon át kíséri el Dorkát a Veres 1 Színház saját előadásában.

Zenés családi mesejáték két részben

Meseautó a Madáchban

Vadnay László és Vitéz Miklós Meseautó című filmforgatókönyve alapján írta: GALAMBOS ATTILA és SZENTE VAJK. Azokat a jól ismert, híres mondatokat, mint „egy a párna, egy a részvény”, vagy „a, mint Aladár, l, mint Ladár” sodró lendületű dalok kísérik, és természetesen fenn az égben az angyalok vigyáznak ránk!

Rendezte: Szente Vajk

Szente Vajk különleges rendezői világát ezúttal is a vígjáték nagyágyúi népesítik be. A Madách Színház pedig továbbra is lelkesen tesz eleget küldetésének, hogy új magyar zenés darabokkal örvendeztesse meg a hazai közönséget.

Korcsolyázz és bulizz: FREEZE a Városligetben!

Pici Piac a Larusban

A város legmenőbb baba-mama-gyerek dizájner vásárán több mint 50 tehetséges magyar tervező gyönyörűszép hazai termékeivel várunk február 20-án vasárnap: kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak. Sok-sok új kiállítóval és persze a korábbi, kedvenc márkák is ott lesznek a Larus Rendezvényközpontban

Este nyolcig Szinyei Merse a Nemzeti Galériában

A nagy sikerre való tekintettel február 20-ig tekinthetjük meg a Szinyei Merse Pál-kiállítást a Magyar Nemzeti Galériában, szombaton és vasárnap este 8-ig.

A Nemzeti Galériában

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/andioldala