Valahol Európában Dunakeszin, a város születésnapi programján családi programok, koncertek és futóverseny várja az ünneplőket. A Szentendrei Tavaszi Fesztivál keretében a L’ART POUR L’ART TRIÓ legjobb jeleneteit láthatjuk a Hamvas Béla könyvtárban Besenyő Pista bácsival és Pandacsöki Boborjánnal. A Budapesti Tavaszi Vásár a Városháza Parkban egész napos vidám forgatagot kínál. A Kutya egy hely este társasjátékokkal várja a gazdikat és kutyusaikat.

Dunakeszi születésnapi programja

Április 1-jén ünnepli várossá válásának 45 éves évfordulóját Dunakeszi. Elkészült az ünnepi program: Valahol Európában színházi előadás, Bagossy koncert, születésnapi torta és még sok családi program kicsiknek és nagyoknak a város 45. születésnapján Mindez április elsején és másodikán, hiszen harmadikán választás.

Premier előadás: Valahol Európában

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Előadások április 4-én és 5-én is

Pénteken 19 órakor a Valahol Európában című kétfelvonásos musical premier-előadását a Bárdos Lajos Általános Iskola művészeti csoportja a VOKE József Attila Művelődési Központban tartja. Ezt a tehetséges fiatalok által Dunakeszin színpadra vitt darabot április 4-én és 5-én is megtekinthetik. További részletek ide kattintva.

Csirkebefőtt Szentendrén

A L’ART POUR L’ART TRIÓ LEGJOBB JELENETEI

Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Móni poéntorlódásos műsora. Az előadás különleges, hiszen a fentnevezettek helyett alteregóik népesítik be a színpadot: Megjelenik a legendásan „zsenilis” öreg, Besenyő Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni!

Nézzék emberek és gyerekek!

Színpadra lép a rózsaszín frizurás, pöttyös ruhás, de makulátlan lelkű Besenyőné Bényei Margit, akit kislánya, a nagyfogú Zigóta tart rettegésben megválaszolhatatlan kérdéseivel!

Besenyő Pista bácsi, Naftalin Ernő és Pandacsöki Boborján

Könyörtelenül támad Naftalin Ernő ötletológus, aki jó szokása szerint piszkálja a közönséget, aztán a harsány Leopold, aki sajátosan értelmezett diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. Az est hívatlan vendége Pandacsöki Boborján is, aki minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

Budapesti Tavaszi Vásár a Városháza Parkban

A tavaszi megújulás és felfrissülés jegyében vár az évszak egyik legnépszerűbb programja, a Budapesti Tavaszi Vásár március 26. és április 18. között a Városháza Parkban. Egyedi kézműves termékekkel, gasztronómiai különlegességekkel, hétvégenként családi programokkal és foglalkozásokkal, a Míves Tojás Múzeum állandó kiállításával és gyönyörű nosztalgia körhintával várnak sok-sok szeretettel mindenkit.

TIA Game Cave Társasjáték Klub a Kutya egy helyen

Minden második pénteken megrendezésre kerül társasjáték estünk, ahol nem csak szuper játékokkal ismerkedhetsz meg, de jófej emberekkel is! Játékmestereik segítenek a szabályok megértésében, beszállhattok a csapatjátékokba vagy külön is nyomhatjátok barátaiddal. Kutyusaitokat sem kell otthon hagynotok, játszóház várja őket! Éhes sem maradsz játék közben, mi biztosítjuk a rágcsálni valót – hív a maximálisan kutyabarát kávézó, a Kutya egy hely.

Kutyabarát hely gazdiknak

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/bagossybrothers