Charlie és a Beatrice is fellép a Tabán Fesztiválon, az Erzsébetligeti majálison Radics Gigit is hallhatjuk, Erdőkertesen Roy és Ádám műsorát élvezhetjük. Családi majális lesz Tárnokon, tót majális Csömörön, piknik Aszódon és Érden. Esztergomban Járműexpoval vár a város és a Magyar Suzuki, Süsü és barátai a 6színben játszanak a gyerekek kedvére. A Vigadó téren este társastánc buli veszi kezdetét.

Tabán fesztivál Charlieval

Tabán Fesztivál május 1-én 15.30-tól. Fellépők: Stardust (Charlie JR), Török Ádám és a Mini Beatrice, Ismerős Arcok. 20.30-tól Charlie koncert zárja a fesztivált.

Házigazda: DJ Dominique

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Piknik Aszódon főzőversennyel

Majális az Erzsébetligetben, fellép Radics Gigi is

Tót majális Csömörön hagyományőrző gasztroudvarral

Majális Erdőkertesen, fellép Roy és Ádám is

Családi majális Tárnokon gyerekprogramokkal

Járműexpo Esztergomban

Esztergom város és a Magyar Suzuki bemutatja: Akkor és most, Járműexpo két napon át! Lampionos felvonulás, majális, zenei fesztivál. Vasárnap fellép Oszwald Marika és Szandi.

Érdi Piknik

Vasárnap 10 órától gyerekkoncert, interaktív gyerekjátékok/foglalkoztatók 18 óráig. 19 órától Kiscsillag 90 perces élő nagy koncert. A Fő téri sétányon kézművesvásár várja a látogatókat.

Süsü és barátai a 6színben

A Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagymamák pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével.Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban!

BSD Társastánc buli a Vigadó téren!

Helyszín: Vigadó tér, a szökőkútnál, zenefelelős: BSD Playlist. Latin társastánc-zenék + standard társastánc-zenék + némi salsa(ton) és rock and roll. Táncosokat és táncos lábúakat is várnak a szervezők.

Latin, standard, rock and roll

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: FAcebook/charliebandofficial