Jó ügy mellé állva próbál túl lenni a nehéz időszakon Kucsera Gábor, akinek minden bizonnyal komoly megterhelést jelent mindaz, amin keresztül kell mennie.

Nincs közös jövőjük

Kucsera Gábor tíz évig élt kívülről kiválónak tűnő házasságban Tápai Szabinával, aki három gyermekkel is megajándékozta őt. Február elején viszont bombaként robbant a hír, hogy a sztárpár kapcsolata véget ért: rájöttek, hogy bárhogy is próbálják helyrehozni a dolgokat, nincs közös jövőjük. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rejtélyes megfogalmazás

Tápai Szabina rejtélyesen úgy fogalmazott az egyik hetilapnak, hogy volt megcsalás is a történetben, igaz arra nem tért ki, hogy pontosan melyik fél volt hűtlen. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elindult a lavina

Az egykori kézilabdázónő bejelentését követően elindult a lavina. Kucsit több nővel, köztük egy csinos műsorvezetővel is összehozták a jól értesültek. A korábbi élsportoló sokáig egyáltalán nem szólalt meg a válásról, elsőként a Retro Rádión hallható Sztársávban beszélt a történtekről.

Előre tekint a korábbi világbajnok

Elmondta, hogy bár rendkívül nehéz időszakon megy keresztül, előre tekint és rengeteg terve van. Elsőként egy Fradi-Újpest rangadóról jelentkezett be, ahol a barátaival lazított, és legnagyobb örömére a kedvencei, a zöld-fehérek nyertek meg. 

Karitatív tevékenységek

Ezt követően arról posztolt, hogy mennyit sportol, miközben Szabina a kommentelők szerint látványosan lefogyott a magánéleti válság miatt. A legújabb tendencia alapján úgy tűnik, hogy a kétszeres világbajnok kajakos a sport mellett a karitatív tevékenységekbe menekül, így próbálja elterelni a figyelmet a lelki gondokról, családja széthullásáról.

Német juhászokat támogat

Elsőként egy német juhászokat segítő alapítvány mellé állt. „Ezen világon mindenkinek szüksége van olykor segítségre, neked, nekem, több milliárd másik embernek és természetesen hűséges négylábú barátainknak is. Rengeteg kutyust “sodort” hazánkba az immáron több mint egy éve tartó háború” – állt a jótékonykodásra biztató bejegyzésben.

Egy kisfiúnak is segít

Kucsera az elmúlt hétvégén ugyanis egy extrém ritka genetikai betegséggel született kisfiú ügyében is közzétett egy posztot a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében. Minden jel arra mutat tehát, hogy a jótékonykodásba menekülve próbálja túltenni magát élete egyik legnehezebb időszakán, ami természetesen sokkal jobb, mintha mondjuk minden nap tivornyázna különféle bulikban – összegezte a Bors.

Viharos kezdet

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a házaspár kapcsolata olyan viharosan indult, amilyen viharosan most véget ért. Egy edzőtáborban találkoztak, és első látásra vonzódtak egymáshoz, de akkor Gábornak volt párja, majd Szabina külföldi csapathoz igazolt, és ott ő is szerelmes lett, így románcuknak hamar vége szakadt. 

Összefogtak az anyukák

A sportolók anyukái azonban ezt nem hagyták annyiban, három évvel később, amikor látták, hogy gyermekeik boldogtalanok, szövetkeztek, hogy újra összehozzák őket. „Szabina anyukája látta, hogy a lánya már nem boldog abban a kapcsolatban, amiben van. Arról nem is beszélve, hogy engem imád, így engem szánt vejének – nyilatkozta egy korábbi interjúban Kucsera Gábor. – Anyukám is tudta, hogy már én sem vagyok boldog, és ő is szerette Szabinát.”

Együtt küzdöttek értük a szülők

Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi. Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt próbáltak küzdeni azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Fotó: TV2