A szülőket is megviseli Tápai Szabina és Kucsera Gábor tönkrement házassága. A két család tagjai ugyanis szeretik egymást, és az elmúlt időszakban is mindent megtettek azért, hogy a párnak segítsenek túljutni az újabb és újabb válságokon.

Viharosan indult

A házaspár kapcsolata olyan viharosan indult, amilyen viharosan most véget ért. Egy edzőtáborban találkoztak, és első látásra vonzódtak egymáshoz, de akkor Gábornak volt párja, majd Szabina külföldi csapathoz igazolt, és ott ő is szerelmes lett, így románcuknak hamar vége szakadt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összefogtak az anyukák

A sportolók anyukái azonban ezt nem hagyták annyiban, három évvel később, amikor látták, hogy gyermekeik boldogtalanok, szövetkeztek, hogy újra összehozzák őket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A boldogságot keresték

„Szabina anyukája látta, hogy a lánya már nem boldog abban a kapcsolatban, amiben van. Arról nem is beszélve, hogy engem imád, így engem szánt vejének – nyilatkozta egy korábbi interjúban Kucsera Gábor. – Anyukám is tudta, hogy már én sem vagyok boldog, és ő is szerette Szabinát.”

Esküvőt és gyereket terveztek

„Amikor újra összejöttünk, leültem Szabina édesanyjával beszélgetni, aki azt mondta, hogy nem vihetem vissza a lányát. Elmondtam neki, hogy egy éven belül esküvőt és gyereket tervezek. Nem hitt nekem, de szerencsére nekem lett igazam” – tette hozzá.

Nehezen állt ellen a női bájaknak

A háromgyerekes édesapát még a családja sem tudta rábírni, hogy betartsa házastársi esküjét, leszámoljon korábbi csajozós életével. Gáborról köztudott volt, hogy nehezen áll ellen a női bájaknak, és úgy tűnik, ezen nem tudott változtatni.

Nem tudta már tolerálni

Szabina erről a napokban nyilatkozott, és elmondta: hiába várta, hogy férje megváltozik, férje többször is megcsalta, és ezt egy idő után ő már nem tudta tolerálni.

Együtt küzdöttek értük a szülők

Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi. Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el.

Kucserát győzködték

Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent – mesélte a Blikknek a pár közeli ismerőse, aki hozzátette: Szabina és Gábor szüleit megviselték a történtek, de igyekeznek gyermekeik, unokáik mellett lenni, és átsegíteni őket ezen a nehéz időszakon.

Nyolc hónapja nem élnek együtt

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának híre már többször felröppent, ám egészen eddig nem bizonyultak igaznak a hírek. Most azonban a kézilabdázó maga erősítette meg a Story magazinban, hogy a férjével már nyolc hónapja nem élnek együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Fotó: atv.hu