Noha az igazi születésnapja október 26-án van, mégis manapság már november 10-ét tartja az igazi nagy napnak Molnár Gusztáv. A színész ugyanis épp akkor ünnepli majd egyéves józanságát. Az ünneplés persze nem marad el csütörtökön: alkohol nélkül, tisztán és az őt támogató barátok társaságában ünnepel az immár 37 esztendős művész.

Csaknem egy éve nem ivott

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy nagyot fordult a világ Molnár Gusztávval, már lassan egy éve nem ivott alkoholt, ami elképesztő akaraterőre utal. A színészt még tavaly novemberben vitték be a barátai egy komlói rehabilitációs intézetbe, hogy legyőzze a függőségét, ami hosszú évekig megkeserítette az életét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megerősödött lelkileg

Guszti nem tagadja, az elvonó előtt mélypontra került, ám az ott töltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került. A színész rengeteg üzenetet kap olyanoktól, akik szintén küzdenek valamilyen függőséggel, vagy a családjukban, baráti körükben van jelen ez a súlyos szenvedélybetegség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szeretne róla beszélni

„Nagyon sokan kérnek tőlem segítséget, ezért úgy vélem, a közeljövőben hosszasabban is szeretnék arról beszélni, miken mentem keresztül. Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam” – mondta a színész.

Mélyponton

„Egy éve, a 36. születésnapomon egy orvosi rendelőben ültem, ahol közölték az orvosok, hogy meg fogok halni, olyan gyulladás van a szervezetemben és olyan rossz állapotban vagyok. Akkor azt sem tudtam, hová indulok, csak hogy elmegyek valami piát venni, aztán megiszom egy parkban. Utána egy másik helyre megyek piát venni, hogy egy következő parkban igyam meg” – emlékezett vissza a színész.

A legnagyobb ajándék

„Most az a legnagyobb ajándékom, hogy tudom, hová megyek: épp egy megbeszélésre egy szerep kapcsán, úgy néz ki ugyanis, hogy visszatérek színészként. De az is öröm, hogy elmegyek kungfu edzésre és kimosom a szennyesem. Mert egy éve nem gondoltam, hogy lesz még 37. születésnapom” – fűzte hozzá.

Társra lelt

A színész nem lesz egyedül, egy hölgy társaságában tölti a jeles napot, akiről azonban nem akart többet elmondani.

„Egy padon sírtam egyedül”

„A társaimmal fogunk ünnepelni, ami nagyon sokat jelent nekem, hisz tavaly már nagyon magányosnak éreztem magam. Senki nem keresett, nem írt, egy padon sírtam egyedül” – mondta Molnár Gusztáv, aki azt is hatalmas sikerként és örömként könyvelheti el, hogy ismét rendszeresen beszélhet a fiával.

Újra beszél a fiával

„Néhány naponta beszélünk a fiammal. Nagyon nagyra értékelem most ezeket a dolgokat, megtanultam mindennek örülni, annak is, amit ezelőtt talán észre sem vettem. Csodaként élem meg a létezést. Voltam már egy házibuliban is, ahol egész este csipszet ropogtattam, mert valami pótcselekvést kellett csinálnom. De majd kialakul ez is – mondta Molnár Gusztáv a Blikknek.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: RTL