Bonyolult válási procedúra elé néz L.L. Junior és felesége. A rapper idén augusztusban jelentette be, hogy válófélben vannak Körtvélyessy Kingával.

Viharos kapcsolat

A pár kapcsolata évek óta viharos volt, többször szakítottak, ám mindig visszataláltak egymáshoz. Kislányuk, Lili 2020 szeptemberében született meg, és ekkor úgy tűnt, már semmi és senki nem választhatja szét őket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Idilli körülmények

Látszólag idilli körülmények között éltek, Lili érkezésére pedig fészket raktak: a rapper Törökbálinton vásárolt egy többszintes, minden igényt kielégítő luxusotthont, amit a saját elképzeléseik szerint újított fel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rövid boldogság

A boldogság azonban nem tartott sokáig, Junior már tavaly nyáron meghirdette az ingatlant 280 millió forintért, felesége, Kinga pedig albérletbe költözött a kislányukkal.

335 millióért hirdették meg

Több békülési kísérlet után, amikor Kinga egy időre visszaköltözött a házba, végül idén áprilisban ismét meghirdették a luxusotthont, ezúttal 335 millió forintért.

Albérletben a lányával

A lap úgy tudja, Kinga jelenleg albérletben él a lányával, míg Junior maradt a családi fészekben. Sőt, a rapperre azóta a szerelem is rátalált: új párjával, Dárdai Blankával idén nyár végén vállalták fel a kapcsolatukat.

Pedig Kingáé az ingatlan

Az viszont mindenképpen különös, hogy Kinga költözött el a házból, pedig az hivatalosan az ő tulajdona. A Blikk által lekért tulajdoni lapon jól látszik, hogy Junior felesége 2020 januárja óta 1/1 részben birtokolja az ingatlant, amit 65 milliós hitel terhel – írta meg a Blikk.

Nincs megegyezés

„Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, ami arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek. Ha ott sikerül egyezségre jutni, nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt. Na, itt nem így mennek majd a dolgok” – számolt be a részletekről a lapnak egy ismerős.

Távol egymástól

„Kinga és Junior ugyanis nem találtak köztes utat, mindketten ragaszkodnak a saját elképzelésükhöz, ami jelenleg semennyire sem közeledik a másikéhoz” – fűzte hozzá.

Sztárügyvédek a fedélzeten

A házaspár megismerkedéséről, heves szerelméről, valamint a romantikus lánykérésről és az esküvőről a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt. Úgy tűnik, most már valóban nincs visszaút, a sztárpár mindkét tagja olyan sztárügyvédeket fogadott maga mellé, akik már perek százait nyerték meg korábban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior. Fotó: RTL