Nincs visszaút: hivatalosan is válik Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior. A hírek szerint a feleség adta be a válópert, az első tárgyalás pedig januárban lesz.

2016-ban ismerték meg egymást

Junior és Kinga 2016-ban ismerték meg egymást, szerelmük pedig szinte azonnal fellángolt, s a fiatalok rövid idő után összeköltöztek.

Heves érzelmek

A heves érzelmek azonban olykor nagy vitákkal is járnak, Junior és Kinga többször szakítottak, ám mindannyiszor visszataláltak egymáshoz, felülemelkedve a problémákon. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lánykérés egy helikopteren

A zenész 2017-ben egy helikopteren kérte meg szerelme kezét, és Kinga boldogan mondott igent. A felhőtlen öröm nem tartott sokáig, 2018-ban ismét szakítottak, és úgy tűnt, végleg befejeződik a kapcsolatuk.

Se veled, se nélküled

Szét is költöztek, és akkoriban a zenészt volt párja oldalán látták újra. Az elválás messze nem jelentette a végállomást. A történetük nem itt ért véget véget, újabb esélyt adtak kapcsolatuknak.

Esküvő Dominikán

A 2019-es év elején aztán a pár teljes titokban, egy filmbe illő, romantikus dominikai esküvőn kötötte össze az életét. 2020-ban pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Lili is.

A problémák megmaradtak

A sztárpár azonban ezután is sok problémával küzdött és nagyjából egy évvel ezelőtt végleg elváltak útjaik – írta meg a Blikk. Most pedig az is kiderült, hogy a házaspár hivatalosan is válik.

A feleség adta be a válópert

Sajtóértesülések szerint a feleség adta be a válópert, vagyis Kinga lesz a felperes az ügyben. Állítólag a házaspár mindkét tagja sztárügyvédeket fogadott maga mellé. Úgy tudni, Körtvélyessy Kinga és férje, L.L. Junior januárban áll először bíróság elé.

Reméli, hogy boldog lesz a lánya

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Kinga édesapja, a 81 esztendős színművész, Körtvélyessy Zsolt arról beszélt: reméli, lányára újra rátalál a boldogság. „Bízom benne, hogy hamarosan túl lesz az élete mostani szakaszán, ami nem egyszerű ugye és végre újra boldog lesz” – utalt a színész arra, hogy Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior szakítottak.

Kultúremberek módjára

 „Abban reménykedem, hogy kultúremberek módjára tudják majd rendezni a dolgaikat. Én mindenesetre itt leszek a gyermekemnek és az unokámnak, rám mindig, mindenben számíthatnak, ahogy én is rájuk” – zárta a színész.

Kiemelt kép: Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior. Fotó: RTL