Sajnos a tapasztalat is azt mutatja, nem ok nélkül kongatjuk a vészharangot, amikor azon véleményünknek adunk hangot, miszerint a közbiztonság minősége rohamléptékben csökkenő tendenciát mutat. Elég csak néhány perc erejéig informálódni valamelyik megbízható hírforrásból, vagy utánanézni a biztosító cégek statisztikai adatainak, hogy megbizonyosodjunk arról, a távfelügyelet, mint biztonsági szolgáltatás igen is aktuális témakör. A kiváló renoméval rendelkező nagyvárosi területek éppúgy ki vannak téve a bűnelkövetés lehetőségének, mint az idilli vidék csendes lakóterületei.

Fókuszban a megelőzés

A statisztikai felmérések arra is világosan rámutatnak, miszerint azok az ingatlanok és egyéb objektumok, amelyeknek a tulajdonosai nem „csupán” riasztókkal védik az adott területeteket, de távfelügyeleti szolgáltatást is igényeltek, kevésbé vannak kitéve a lehetséges bűnelkövetéseknek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a személy- és vagyonvédelem szolgálatában álló rendszerek közül a távfelügyelet magasan az egyik leghatékonyabb.   

Távfelügyelet – a részmegoldás nem megoldás

A családunk, az otthonunk és az értéktárgyaink védelme nem képezheti vita tárgyát. Ez az a terület, ahol egyszerűen nincsen helye a kompromisszumoknak. Abban az esetben viszont nyugodtan álomra hajthatjuk a fejünket, ha a 24 órás távfelügyeleti védelemről is gondoskodtunk. Legyünk bármely pontján is a világnak (például egy nagyobb volumenű nyaralás pihentető napjait élvezve), a szóban forgó szolgáltatással biztosan tudhatjuk, hogy profi védelem alatt áll az otthonunk.

0-24 órás védelem kivonuló járőrszolgálattal

Abban az esetben, ha nem elégszünk meg a középkategóriás megoldásokkal, bátran szavazzunk bizalmat az Alarmdirect-nek! A biztonságtechnikai rendszerekkel foglalkozó gárdáról kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk. Amennyiben a távfelügyeleti szolgáltatás igénylésének lehetőségén gondolkodunk, mindenképpen érdemes felvenni a kapcsolatot a csapattal, akik segítenek kiválasztani és személyre szabni ezt a valóban nagy kaliberű projektet.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!