Először Havas Henrik ment neki Hajdú Péternek a Varga Judittal készült interjú miatt, majd Hajdú nevezte tehetségtelennek a volt tévést. Havas erre válaszolt, majd Hajdú is – nagyjából így alakult ki a legújabb celebbotrány Magyarországon. Na de nézzük a részleteket.

Önjelölt humorista

Néhány nappal ezelőtt Hajdú Péter úgy nyilatkozott Havas Henrikről, hogy „ő egy wannabe stand upos, aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz”.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Borzalmasnak nevezte Havast

„Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik” – ezt mondta a YouTube-on látható műsorában Hajdú Péter, majd úgy jellemezte Havas Henrik interjúit, hogy „borzalom”, hozzátéve: „persze lehet, hogy akad olyan, aki meg azt mondja, hogy neki Havas Henrik a példaképe”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kritizálta Hajdút

Mindez már reakció volt, ugyanis Havas Henrik egy podcastban keményen kritizálta Hajdút Varga Judittal készült interjúja miatt, egyenesen úgy fogalmazott: „Hajdú egy teljességgel tehetségtelen műsorvezető”.

Emberileg kedveli

A story.hu elérte Havast, aki némi iróniával ugyan, de válaszolt az elhangzottakra. „Emberileg mindig kedveltem Pétert. Kedves, esendő fiú. Szakmai kérdésekben feltétlenül mérvadó a véleménye. Eljött az idő, hogy meg kell szívlelnem, amit mond, és nincs mese, visszavonulok! Ha elküldené a címet, holnap postáznám is neki a József Attila-díjamat, a Kritikusok díját, néhány rádiós nívódíjamat, a  2007-es Év riportere címem, valamint mind a 31 könyvemet”.

Nem számítanak a díjak

Hajdút is megkereste a lap, aki úgy nyilatkozott, elhiszi, hogy Havasnak számos újságírói díja van, de azokat nem feltétlen tehetségre osztják. „Elhiszem, hogy sok díja van, én is nívódíjas vagyok, de azt gondolom, egy díj nem feltétlenül csak a tehetségről szól. Sokkal inkább a beletett munkáról, kapcsolatrendszerről. Az ő korosztályában valóban sok tehetség van/volt. Baló György, Kepes András, Friderikusz Sándor. De Havas nem tartozik közéjük” – mondta Hajdú Péter.

Mindenről van véleménye

„Ő sohasem a riporteri kvalitásaival tűnt ki, hanem azzal, hogy ő a Tanár úr, aki mindent tud, és akinek mindenről van véleménye. És ezzel nem az újságíró képességeit vonom kétségbe, de azért ne keverjük az almát a körtével” – vélekedik Hajdú, aki továbbra is kitart amellett, hogy Havas „egy roppant tehetségtelen, önjelölt humorista”.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: