Az egyik váci bevásárlóközpontban telepakolták a kocsijukat és fizetés nélkül távoztak ismeretlenek. A rendőrség keresi őket.

Ismeretlen elkövetők még augusztus 3-án egy váci bevásárlóközpontban két bevásárlókocsiba élelmiszert, vegyiárút, gyermekjátékokat, kozmetikumokat pakoltak be, majd a biztonsági őr figyelmetlenségét kihasználva, a főbejáraton, fizetés nélkül tolták ki a bevásárlókocsikat.

Lopás közben az őr észlelte az eseményeket, és utánuk ment, azonban az elkövetők hátra hagyták az eltulajdonított termékeket, és elmenekültek a helyszínről. 

A váci rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi utca 7. szám) illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó valamelyikét. 

Kiemelt kép: őket keresi a rendőrség – Forrás: police.hu