Sokan inkább visszafordulnak, s már az út szélén is rengetegen parkolnak. Noha a közútkezelő már kora délelőtt jelezte, hogy csurig van a parkoló, ám ez sokakat nem riasztott vissza.

Mindenki a szabadba tart

A hóesés miatt rengetegen keresték fel a népszerű kirándulóhelyeket, s csakhamar megteltek mindenhol a parkolók. Így volt ez a Normafánál vagy éppen az agglomeráció egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Dobogókőn. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kötélidegek kellenek

Munkatársunktól olyan képeket kaptunk, amelyek azt mutatják, hogy hatalmas a dugó, lényegében csak araszolni lehet felfelé a hegyre és sokan már az út szélén hagyják autóikat. Noha az útviszonyok jobbnak tűnnek, mint pénteken, ennek ellenére garantált idegeskedés vár arra, aki minden figyelmeztetés ellenére útnak indul ide.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Van, aki inkább visszafordul

Ami nem olyan egyszerű

Sokan az út szélén állnak

Lépésben halad a sor felfelé

Messze innen még a szánkópálya

Nem látni a végét

Autók kígyóznak a fák közt

Vannak szerencsések, akik tudtak parkolót találni

(Cikkünkben használt képeinket helyszíni tudósítónk készítette.)