Sokan inkább visszafordulnak, s már az út szélén is rengetegen parkolnak. Noha a közútkezelő már kora délelőtt jelezte, hogy csurig van a parkoló, ám ez sokakat nem riasztott vissza.

Mindenki a szabadba tart

A hóesés miatt rengetegen keresték fel a népszerű kirándulóhelyeket, s csakhamar megteltek mindenhol a parkolók. Így volt ez a Normafánál vagy éppen az agglomeráció egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Dobogókőn. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kötélidegek kellenek

Munkatársunktól olyan képeket kaptunk, amelyek azt mutatják, hogy hatalmas a dugó, lényegében csak araszolni lehet felfelé a hegyre és sokan már az út szélén hagyják autóikat. Noha az útviszonyok jobbnak tűnnek, mint pénteken, ennek ellenére garantált idegeskedés vár arra, aki minden figyelmeztetés ellenére útnak indul ide.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Van, aki inkább visszafordul

Ami nem olyan egyszerű

Sokan az út szélén állnak

Lépésben halad a sor felfelé

Messze innen még a szánkópálya

Nem látni a végét

Autók kígyóznak a fák közt

Vannak szerencsések, akik tudtak parkolót találni

(Cikkünkben használt képeinket helyszíni tudósítónk készítette.)