Baleset miatt teljes útzár van a M0-ás autóúton. Több autó is ütközött, két személy súlyosan megsérült.

Az M0-s autóút cinkotai/nagytarcsai kijárat előtt a Megyeri híd felé az 57-es km-nél jelenleg. A Budapestkörnyeke.hu információi szerint, három személyautó és egy kisteherautó ütközött. Teljesen áll a forgalom. A helyszínen tűzoltók és rendőrök vannak, két személy súlyos sérüléseket szenvedett.

A déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a terelt szakaszon, Dunaharaszti és Halásztelek között az erős forgalom miatt araszolnak a járművek. Az M1-es felé közel egy óra az átjutási idő.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az északi szakaszon, a 71-es és a 73-as km között  a munkavégzés miatti sávlezárás és az erős forgalom végett, mindkét oldalon a belső sávot zárták le, több km-es torlódásra készüljenek,  Másfél-két órás menetidő-növekedéssel számoljanak a Megyeri híd felé autózók!

Az M1-es autópályán a Budapest és Bicske között szakaszon ma és holnap elbontják a 19-es és a 31-es km közötti terelést. Ma a főváros felé vezető oldalon dolgoznak, sávlezárás mellett.

Az M2-es autóúton a 17-es és a 38-as km között elválasztó elemeket telepítenek. A hétvégéig mindkét oldalon 9 órától délután fél 3-ig a belső sávot lezárják.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M0-ásról – Forrás: Facebook, Balesetinfó. Belső kép: helyszíni felvétel a balesetreől – Forrás: bpiautosok.hu