Baleset miatt teljes az útzár Monor egyik kereszteződésében. A Jókai utca sarkán ütközött össze két személygépkocsi, az egyik autó az oldalára borult. Cikkünkben helyszíni felvételeket is mutatunk.

Oldalára borult autó

Baleset miatt teljes az útzár Monor egyik kereszteződésében. A helyszínről származó információk szerint a Babits és a Jókai utca sarkán ütközött össze két személygépkocsi. A karambol után az egyik autó az oldalára borult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Túlléphette a sebességet

Az egyik helyi Facebook-csoportban azt írták, hogy a kisutcából elég nagy sebességgel érkezett be a kereszteződésbe az egyik autó, és meglökte a Jókain közlekedő másik járművet. A sofőrök állapotáról egyelőre nincs információ.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem figyelt a sofőr

Ahogy tegnap írtunk róla, hármas karambolt okozott Érden az a sofőr, aki áttért a szemközti sávba. A férfi saját elmondása szerint lenézett vezetés közben, ezért történt a baleset. 

Száguldott

A baleset okozója valószínűleg nem megfelelő sebességgel ment, mivel a becsapódástól 30 méterre állt meg.

Lottózóban volt az idős férfi

A Tények információi szerint az áldozat egy lottózóból indult, pár száz méterrel a lottózó után történt a tragédia.

Így történt a baleset

Érden a Velencei úton közlekedett személygépkocsijával 2023. április 25-én 12 óra 12 perckor egy 33 éves helybéli férfi. A sofőr ez idáig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval, amit egy 73 éves tárnoki férfi vezetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Forrás és fotók: Monor Info Csoport