Úgy készüljenek a Zsámbék, Herceghalom, Biatorbágy, Telki, Budajenő, Páty és Budakeszi felől közlekedők, hogy a csütörtök délelőttöt autóban töltik. Teljesen beálltak a térség útjai.

Az M1-es autópályán, a főváros felé a 17-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a külső sávban. Több km-es a torlódás, csaknem másfél óra a menetidő növekedés.

Emiatt sokan az autópálya helyett az 1-es főútat választották, ahol szintén araszol a forgalom.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Biatorbágyon a Szabadság úton is csak lépésben halad a forgalom a körforgalomig. Aki teheti, a Zsámbék-Páty-Budakeszi útvonalon kerüljön –ezt írja az Utinform.

Viszont hétfő óta, csőtörés miatt Budakeszin csak félpályán lehet közlekedni. A településen csütörtökön is lépésben haladnak az autók.

A buszok fél órás késéssel érnek a Budakeszi megállókba. A Facebookon azt írják a busszal közlekedők, hogy körülbelül két óra, mire beérnek a Széll Kálmán térre.

Kiemelt kép: dugó Budakeszin – Forrás: Facebook