A koktélkirályt nemrégiben kórházba kellett szállítani, kiderült, sztrókot kapott, ám a körülményekhez képest szerencsére már sokkal jobban van.

Egyedül volt otthon

Lajsz András a Ripostnak mondta el, mi is történt: „A múlt héten történt a baj. Teljesen egyedül voltam otthon, amikor hirtelen éreztem, hogy rosszul vagyok. Szerencsére épp akkor jött hozzám egy ismerősöm, ő hívta ki mentőket. Az orvosok megállapították, hogy sztrókot kaptam, óriási mázli, hogy enyhe lefolyású volt, és korán érkezett a segítség.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egészségügyi problémák

A Guinness-rekorder mixer az utóbbi években több egészségügyi problémával is szembe kellett nézzen ugyanis öt infarktusa és egy agyvérzése volt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházban van

Jelenleg is kórházi kezelésre szorul, ám bízik benne, hogy a jövő héten már hazamehet. „Még gyenge vagyok, sokat kell pihennem, de mint mindig, most is próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Szerencsére már látogathatnak, így nem vagyok egyedül” – árulta el a lapnak.

Zátonyra futott a házassága

Lajsz András korábbi egészségügyi problémái miatt összességében közel egy évet töltött kórházban, időközben pedig a házassága is tönkrement, mert megcsalta a feleségét. 

Visszafogadta a felesége

Lajsz Andrásnak ezt követően becsődölt az utolsó üzlete is, gyakorlatilag az utcára kerül. A volt felesége ekkor viszont úgy döntött, visszafogadja csalfa férjét, aki vissza is költözött az érdi közös házukba.

Újrakezdte

„Újrakezdem az életem, a semmiből. Újra húszévesnek érzem magam. Na, nem a fizikai állapotom miatt, hanem a karrierem szempontjából”

Kocsma Érden

„Egy kis sörözőt működtetek Érden, ami tavaly október harmincadikán ugyan megnyitott, de a vírus miatt nyolc nap múlva be is kellett zárni. Most újra kinyitott a hely, egy hete. Még nem tudom megmondani, hogy gazdaságilag kifizetődő lesz vagy sem. De talán nem is ez a lényeg” – mesélte 2021 nyarán Lajsz András. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Bezáratták a lakók Lajsz András érdi kocsmáját, a koktélkirály szinte teljesen tönkrement

Kiemelt kép: Lajsz András – Forrás: TV2