Az egykori szépségkirálynő és rapper kedvese nemrég egy babaváró bulin tudták meg a születendő gyermek nemét. Kiderült: kislánya születik majd a párnak. Kulcsár Edina azt is elárulta rajongóinak, hogy az elmúlt időszakban azért volt kevésbé aktív a közösségi médiában, mert korán jelentették be a várandósságát.

Idő előtt közölték a hírt

Kulcsár Edina rajongóinak feltűnhetett, hogy az utóbbi hónapokban sokkal kevesebbet volt jelen a közösségi médiában, mint korábban. G.w.M kedvese ezt azzal magyarázza, hogy a várandóssága korai bejelentése miatt kellett változtatnia a szokásain, hiszen idő előtt közölték a nagyvilággal, hogy bővül a családjuk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem volt túl aktív

„Az elmúlt 11 hónapban nem voltam túl aktív! Mostanában viszont az előző hónapokhoz képest egészen felzárkóztam. A másik, amiért nem posztoltam eddig, az a terhességem korai bejelentése miatt volt” – írta Instagram-oldalán az egykori szépségkirálynő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bátrabban beszél róla

„Nem szerencsés azonnal bejelenteni, hogy babád lesz, ahogy megtudod, de én így jártam. Most értem el azt az időt, hogy bátrabban beszéljek róla. Igyekszem majd beszámolni róla, milyen a harmadik várandósságom” – válaszolt rajongója kérdésére Kulcsár Edina.

 Kislánnyal bővül a család

Az egykori szépségkirálynő és rapper kedvese nemrég egy babaváró bulin tudták meg a születendő gyermek nemét. Kiderült: kislánya születik majd a párnak. G.w.M nagyon örült annak, hogy kislánnyal bővül a családjuk, ahogy elmondta: „főleg azért, mert így kap egy mini Edinát”.

Megadták a módját

„Szűk családi rendezvény volt, de így is 90 főt sikerült meghívni, aminek méltóan megadtam a módját. Ahogyan ez nálunk szokás, ahogyan ennek lennie kell. Amikor megláttam a rózsaszín bummot, olyan érzés kapott el, mintha a születendő kislányom szólt volna hozzám” – árulta el a Blikknek a zenész.

Titokban marad a neve

„Nagyon sokan kérdeztétek, mi lesz a pici neve, ezt viszont egyelőre nem szeretnénk elárulni. Remélem, hogy emiatt senki sem haragszik meg ránk – mondta Kulcsár Edina az egyik kérdésre válaszként.

Pozitív visszajelzések

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy bár Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát sok negatív vélemény övezte az elmúlt hónapokban, a TV2 Párharc című műsorában végre meg tudták mutatni, hogy valójában milyen harmonikus és kiegyensúlyozott az életük. A pár csak pozitív visszajelzéseket kapott szerepléséről. A szerelmesek korábban sem titkolták: azért vállalták el a szereplést ebben a műsorban, hogy bebizonyíthassák: összeillenek és boldogok együtt.

Valós kép a kapcsolatról

„A család és a barátok eddig is látták, hogy mekkora boldogságban és harmóniában élünk. Az emberektől azonban a kezdeti nehézségeink és a médiában megjelent dolgok miatt rengeteg támadást kaptunk. Bár ezeket próbáltuk kizárni, szerettük volna, ha a kapcsolatunkról egy valós kép alakul ki, erre pedig jó lehetőség volt ez a műsor” – nyilatkozta Kulcsár Edina.

Önmagukat adták

Kiderült: a párt a fődíj egyáltalán nem motiválta. Fontosabb volt, hogy önmagukat adják a műsorban, és ugyanolyan őszintén, tiszta szívvel, kitartóan játszottak, mint ahogy a mindennapokban is élnek. Úgy gondolják: ez az első perctől ez a szerelmünk alapja.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina. Fotó: TV2