Már hetek óta azt rebesgetik, hogy babát vár Hosszú Katinka, ám a hivatalos bejelentés egészen eddig elmaradt. Most azonban a párhoz közel álló források állítják: az úszónő tényleg várandós, sőt már a nyáron megszülethet a kicsi.

Anyai örömök elé néz

A Mandiner számolt be róla, hogy az olimpiai bajnok úszó anyai örömök elé néz, de pár nappal ezelőtt a Blikk már megszellőztette, hogy Katinka állapotos. Akkor Katinka és a férje nem erősítették meg, hogy igaz lenne a hír, sőt ez idáig sem tették meg, de a párhoz közel álló források azt mondják, az úszónő már a negyedik hónapban jár. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jó ideje hallgat

A terhességet alátámasztani látszik az is, hogy Katinka már jó ideje hallgat a sportkarrierje folytatásáról, sőt az úszók edzőtáborába sem utazott el, valamint a következő olimpiára sem készül.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Bujkál

Az informátor azt mondja ez bizony nem véletlen. „Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni”

Hamarosan bejelentheti

A téma kapcsán megszólalt Sós Csaba szövetségi kapitány is, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a Katinka terhességéről szóló pletykákat. A friss információk szerint azonban Katinka tényleg várandós, sőt hamarosan hivatalosan be is jelenti azt.

Már a negyedik hónapban jár

Mivel állítólag Katinka már a negyedik hónapban van, amúgy sem tudná túl sokáig rejtegetni a gömbölyödő pocakját. Információk szerint amúgy a házaspár már azt is tudja, hogy kisfia vagy kislánya születik-e.

Étterem, film, esküvő

Hosszú napjai az elmúlt időszakban gyökeresen megváltoztak. Tavaly éttermet nyitott, bemutatták a róla szóló dokumentumfilmet, a nyár végén másodszor is megházasodott, edző-szerelmével, Gelencsér Mátéval mondták ki a boldogító igent.

Fontosabb az olimpiánál

A családalapítás azért sem lenne meglepő, mert az ifjú pár már tavaly sem rejtette véka alá, hogy ez még az olimpiánál is fontosabb.

Értelmet adhat az életének

„Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte” – nyilatkozta korábban Hosszú. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Vége a találgatásoknak? Előkerült a Szentendrén élő Hosszú Katinka, akiről az a hír járja, hogy gyermeket vár

Kiemelt kép: Hosszú Katinka – Forrás: YouTube