A tolvaj Csepelen kinézte az autót, feltörte, megszólalt a riasztó. A tulaj nem volt messze, ezért az autóhoz sietett, ahol ott volt a tolvaj és még neki állt feljebb. Veréssel fenyegette meg a tulajdonost, üveget is dobott felé.

Betörte az ablakot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 21. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy szabolcsi férfival szemben, aki a gyanú szerint október 19-én hajnalban betörte egy parkoló autó egyik ablakát Csepelen, majd a járműből 2000 forintot vett magához. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tettenérés

Az autó ekkor beriasztott, amit annak tulajdonosa észrevett, így a kocsijához sietett és kérdőre vonta a tetten ért tolvajt.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Megtámadta a tulajt

A gépkocsifeltörő ekkor megpróbálta megütni a tulajdonost, egy üveget is felé dobott, megfenyegette, majd megpróbált elfutni, de a járőrök a helyszín közelében elfogták.

Letartóztatták

B. Rolandot a rendőrök a 21. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Gázolás az ALDI parkolójában

Pár nappal ezelőtt írtunk utoljára Csepelről. Akkor egy férfi a temetőből indult haza, rálépett a zebrára, de eltakarta őt egy autó. Az érkező Opel elütötte. A férfi koponyasérüléseket szenvedett, mentőhelikopter érkezett érte Csepelre, az ALDI parkoló mellé.

Gyorsulási verseny Csepelen

Két hete Csepelen gyorsulási verseny miatt történ baleset. Akkor egy cabrio ütközött egy autóbusszal. A balesetben két 18 éves fiatal halt meg.

Ennyi maradt az autóból

MTI/Mihádák Zoltán

Összeroncsolódott

Amint arról a Budapestkörnyeke.hu is beszámolt, azon a szombat éjjel egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött össze egy személyautó a csepeli Szent István úton. A balesetben az autó teljesen összeroncsolódott.

Autóbusznak vágódott

Csepelen a Hollandi út felől érkező Mazda MX5 vászontetős cabrio férfi sofőrje a Toboz utca magasságában egy jobbkanyart túl nagy sebességgel akarta bevenni és átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra. A vezető emiatt jobbra rántotta a kormányt, ettől a gépkocsi megcsúszott, erre pedig reflexből balra kormányzott, amitől a jármű keresztbe csúszott és a jobb oldalával a szemből érkező 148-as autóbusz elejének vágódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció