A Muzikum Klub & Bisztróban The Easy Babies ad fergeteges koncertet. Az apróságokat Őrmezőn Frakk, a macskák réme mesemusical, Cinkotán egész napos húsvétolás várja, a Budapesti Tavaszi Vásár a Városháza Parkban az egész családnak kínál kellemes időtöltést. Az Operaházban az operarajongóknak a Parsifal zenés ünnepi játék kerül színre.

The Easy Babies a Muzikum Klub & Bisztróban

Hamisítatlan szving buli és fergeteges koncert a The Easy Babies-zel a Muzikum Klub & Bisztróban.

One night only!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Szerelem

Legyél ott a DAL című televíziós műsor legjobb 40 felvétele közé bejutott „Szerelem” című dalunk első nyilvános premierjén! Ha jelmezben érkezel még egyéb meglepetés is érhet – hív péntek estére a Muzikum Klub.

Frakk, a macskák réme Őrmezőn

Frakk, a macskák réme mesemusical csaholással és macskakergetéssel várja az aprónépet Őrmezői Közösségi Házban, véletlenül épp a Cirmos utcában.

A Madách Színház művészeivel

Húsvétolás Cinkotán a Tájházban

Budapesti Tavaszi Vásár a Városháza Parkban

A tavaszi megújulás és felfrissülés jegyében vár az évszak egyik legnépszerűbb programja, a Budapesti Tavaszi Vásár március 26. és április 18. között a Városháza Parkban. Egyedi kézműves termékekkel, gasztronómiai különlegességekkel, hétvégenként családi programokkal és foglalkozásokkal, a Míves Tojás Múzeum állandó kiállításával és gyönyörű nosztalgia körhintával várnak sok-sok szeretettel mindenkit.

Richard Wagner PARSIFAL az Operában

Zenés ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar és angol felirattal a felújított Operaházban.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/muzikumklub