A fővárosi nyomozók a pilisvörösvári rendőrökkel együttműködve fogták el az 50 éves férfit.

Üzérkedés és csalás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának nyomozói és a Pilisvörösvári Rendőrőrs rendőrei 2022. február 8-án Piliscsabán fogtak el egy 50 éves férfit, aki ellen befolyással üzérkedés és csalás bűntett elkövetése, valamint tartózkodási helyének megállapítása miatt volt érvényben három elfogatóparancs. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelheti:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem kezdte meg a börtönbüntetését

V. Tamás első körözését 2021 októberében rendelte el a Fővárosi Törvényszék, mivel kétéves börtönbüntetését nem kezdte meg, írja a police.hu.

Ezt a férfit fogták el

Fotó: police

Elfogatóparancsot adtak ki ellene

Ezután szintén a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot ellene, mert ezúttal hat hónapos börtönbüntetése alól próbált meg kibújni; később pedig a Dunakeszi Járásbíróság bocsátott ki körözést tartózkodási helyének megállapítása miatt.

Videón az elfogás:

Felkutatták és elfogták

A rendőrök együttműködve felkutatták és elfogták V. Tamást, akit jogerős büntetéseinek megkezdése miatt a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelheti:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet