Zuglóban tök jó fesztivál várja egész nap az érdeklődőket, Velencén tököket és virágokat lehet kóstolni. A Budapesti őszi Fesztivál keretében jazz szól a Józsefvárosban és táncol a Rákóczi tér is. A Zeneakadémián jótékonysági koncert parádés előadókkal, az Akváriumban egész nap a kávé körül pörög a világ.

Tök Jó Fesztivál! Zuglóban

A Budapest Feszt szervezésében a háromnapos tökfesztivál utolsó napján is tökfaragás, tökös ételek és kézműveskedés várja az érdeklődőket. Fellép többek közt az Alma együttes, Kovácsovics Fruzsina, Csepregi Éva, Szabó Ádám és Caramel.

Tökfaragás és tökkóstoló

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Tökök és virágok kóstolója Velencén

Tökök és virágok összhangja címmel virág- és tökkóstoló Velencén, A Titkos kertben. A magánkert előzetes jelentkezéssel fogad látogatókat, a gyönyörűséges környezet különleges gasztroprogramoknak ad otthont.

Jazz a Józsefvárosban

A Budapesti Őszi Fesztivál vasárnap Jazz Fesztivállal folytatódik a Józsefvárosban. A Rákóczi téri vásárcsarnokban fellép többek közt a Banyák József Trió, Kiss Flóra – Tóth Mátyás duó, Szakcsi Lakatos Béla – Müller Péter Sziámi Duó, Osaka Crack, Egri János Jr. szóló és a Valami Swing.

Szakcsi Lakatos Béla is zenél

Táncol a Rákóczi tér is

A táncelőadás-minisorozat zenével és tánccal értelmezi újra a Rákóczi tér különböző sarkait, egyben újabb kulturális jelentéssel gazdagítva annak történetét. A fellépő művészek a kortárstánc szféra sokszínűségét reprezentálják: Góbi Rita, Grecsó Zoltán, Feledi János és Cserepes Gyula a tér egy általuk választott szegletét keltik életre produkcióikkal.

Jótékonysági szuperkoncert a Zeneakadémián

Szuperkoncert a Zeneakadémián “Tamástól Teo-ig”, Chopintől Pergolesi-ig: fantasztikus művészekkel és művekkel, akiket és amelyeket rég szerettünk volna így együtt hallani! Ráadásul a jegybevétel a Szent János kórházat támogatja.

Korlátlan kávézás élménye

A kávé napja az Akváriumban

Magyarországon kilencedik alkalommal zajlik a Kávé Napja esemény, ahol Budapest legnagyobb kávézójává alakul az Akvárium Klub október 3-án, vasárnap.
Pörkölők, kávézók, kávéforgalmazók és baristák avatják be a közönséget a kávé izgalmas világába.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/caramelmusic