A BudapestKörnyéke.hu is megírta, hogy kórházba került Kóbor János, az Omega zenekar zenésze, aki feltehetően a koronavírus fertőzést kapta el, továbbá Bunyós Pityu is megbetegedett, ő szintén kórházba került, most pedig kiderült, hogy a Karthago zenekar is lemondta koncertjeit a vírus miatt.

Lemondták a koncertet

A Blikk azt írja, hogy a zenekar betegségre hivatkozva mondta le a Barba Negra-beli koncertjét, a lap pedig megtudta, hogy az együttes egyik tagja elkapta a koronavírus fertőzést. A Karthago frontembere, Szigeti Ferenc nem árulta el, a csapat melyik tagja fertőződött meg, ám annyit elmondott, a zenész már jobban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótolják majd

“Valóban COVID-fertőzés a koncert elmaradásának az oka, de azt nem szeretném elárulni, ki lett beteg. A zenésztársunk már jobban van, kivizsgálták a kórházban, infúziót kapott, de szerencsére nincs komolyabb baj, így már haza is engedték. Ami ijesztő az egészben, hogy ahogy mi, úgy ő is megkapta már a harmadik oltást, mégis beteg lett”– mondta a Blikknek Szigeti Ferenc, aki azt is hozzátette, hogy amin lehet folytatják majd a munkát az új albumon, tovább az elmaradt koncertet is pótolják majd január 14-én.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kóbor János kedden este került kórházba

A BudapestKörnyéke.hu is beszámolt róla, hogy az Omega zenekar zenésze, Kóbor János kedden este került kórházba, s bár nem erősítették meg, hogy koronavírusos sejteni lehet, hogy erről van szó.

A betegség

Kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát – erősítette meg a Blikknek Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia.

Felesége döntött

A bulvárlap szerint pár napja lett rosszul, a felesége vitte egy klinikára ahol bent tartották.

Nincs oltva

Azt még nem tudni, hogy mit találtak az orvosok. A zenész korábban többször elmondta, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

Remélhetőleg nem nagy a baj

Molnár György, az Omega gitárosa megerősítette a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

A Balaton szerelmese

“Engem szórjanak helikopterrről a Balatonba a hamvasztásom után” – mondta Kóbor János. Minderről azok után beszélt az Omega énekese, hogy felidezte három zenésztársa halálát – írja a Riport7-re hivatkozva a BalatonKörnyéke.hu hírportál.

Ne a jégre szórják

“Hogy egy kicsit morbidok le­gyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának” – próbált viccelődni még februárban a zenész, aki elárulta: már bőven túlélte saját reményeit.

Azt mondta, nagyon óvatos

Kóbor János eddig jól volt. Kora tavasszal még arról beszélt, hogy nagyon fegyelmezetten viselkedik. Rendkívül ritkán hagyja el a lakást, amikor pedig mindenképp ki kell mennie az utcára, azt csak maszkban teszi, amit humorosan csak szájkosárként emleget.

Az Omega hírt adott a zenész állapotáról

„Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen” – írták szűkszavúan.

Kapcsolódó:

Bunyós Pityu nincs jól

A mulatós sztárt kórházban ápolják, nincs jó állapotban, az egykorin ökölvívó legalább egy hete beteg. Azt mondta a Blikknek: beteg vagyok, nagyon nem érzem most jól magam. Kórházban ápolnak, remélem, jövő héten egy kicsit bővebben is beszámolhatok az állapotomról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Karthago zenekar – Forrás: Facebook