Betörtek a kerepesi MOL-kútra és szétvertek egy autót a drogosok. Többször foglalkoztunk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon azzal, hogy milyen rossz a közbiztonság a gödöllői-kerepesi HÉV-vonal mentén. A kábult drogosok összevizelik a járműveket, terrorizálják az utasokat. Most a kerepesi állomáson leszálló drogosok tomboltak. Gyuricza László polgármester azt kéri Pintér Sándortól, hogy a rendőrség átcsoportosításával segítsen a településnek. A polgármester legfrissebb videóját a cikkünk alján nézheted meg.

A belügyminiszter segítségét kérik Kerepesen

Összetört Suzuki a kerepesi MOL-kút mögött. Gyuricza László polgármester szerint a drogosok műve. A kábítószereseket a térfigyelő kamerák sem tartották távol, mert a benzinkutat is kirabolták. A polgármester azt kéri Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy segítsen megfékezni a drogosok ámokfutását. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Este kellene rendőr az utcákra

A polgármester azt is elmondja a videóban, hogy melyik utcákban vannak drogosok és kéri a rendőrséget felügyelő belügyminisztert, hogy este hat és éjfél között küldjön rendőrautókat, járőröket, hogy felszámolhassák a közbiztonságot és köztisztaságot veszélyeztető drogosokat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rendet akar a polgármester

Kerepesen régi probléma a drog. A jelenlegi polgármester, Gyuricza László 2019-ben főleg azért tudott nyerni, mert rendet ígért a településen. A saját eszköztárát használva ez egy darabig működött is, de mára az utcai drogozás annyira elhatalmasodott a település egyes részein, hogy a polgármester lényegében nem bírja saját eszközeivel kiszorítani a drogosokat Kerepesről.

Nem érdekli a döntéshozókat?

Alig két hete írtuk meg, hogy a Gödöllő-Kerepes HÉV-vonalon is óriási problémák vannak. Az utasok fényképekkel szemléltették, hogy milyen áldatlan állapotok vannak a HÉV-szerelvényeken. Mocsok, drogos fecskendők, vizelet és emberi ürülék mindenfelé. A döntéshozókat nem nagyon érdekelte az egész, hiszen semi sem történt. Ide kapcsolódik: Pöcegödör a gödöllői HÉV: drogosok tántorognak az összevizelt szerelvényeken – Pintér Sándor belügyminiszter és Lázár Jánost segíthetne, de a fülük botját sem mozdítják

Könnyen megoldható lenne a probléma

A HÉV-vonalak a MÁV-hoz tartoznak, vasúttársaságot pedig Lázár János közlekedési és építési miniszter felügyeli, a rendőrség Pintér Sándor belügyminiszterhez tartozik. A két miniszter könnyen tudna segíteni, de valamiért a fülük botját sem mozgatják. Nem érdekli őket, hogy az ő fizetésüket biztosító adófizetők milyen körülmények közt kénytelenek utazni és Kerepesen élni.

A rendőrség sikere is lehetne

A kerepeseik is joggal várják el a rendőrségtől, hogy segítsenek megtisztítani az önkívületben fetrengő, maguk alá csináló, autókat feltörő, benzinkutakat kirabló drogosoktól a települést. Ha a Pest Vármegyei Rendőrfőkapitány, Lauda Zoltán és főnökei segíteni szeretnének a kerepesieknek, meghallgatnák a polgármestert és egy közös akciótervvel megtisztítanák a drogosoktól Kerepest. Ez nem csak a polgármester, hanem a rendőrség sikere is lehetne. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt van a kerepesi polgármester friss videója

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból