Tömegbalesete másnapján Bereczki Zoltán már Pilisszántón, a gyógyító energia mezőn járt. A színész pénteken részese volt annak a karambolnak, amely az M7-esen történt. Várandós párját, A mi kis falunk Tecáját mentőhelikopter vitte kórházba.

Balesetet szenvedett Berenczki Zoltán

Mint ahogyan azt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál is megírta balesetet szenvedett az M7-es autópályán Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Mentőhelikopterrel vitték kórházba

Bata Évát mentőhelikopterrel vitték kórházba. Szerencsére csak egy alapos kivizsgálásra volt szükség, sem a baba, sem A mi kis falunk sztárja nem sérült meg.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lánya is velük volt

Mint kiderült az autóban utazott Zoltán előző házasságából született kislánya, Zorka is, illetve kiskutyájuk is velük volt.

Tömegkarambol az M7-esen

Péntek délután több autó is egymásba csúszott az M7-es autópályán, feltehetően azért, mert egy autó a traffipax miatt fékezett. Emiatt alakult ki tömegkarambol. Bereczki Zoltán autója totálkárosra tört.

Gyógyító energiák

A színész legfrissebb posztja szerint szombaton már Pilisszántón járt. Egy olyan helyre ment, melynek gyógyító energiákat tulajdonítanak.

Gyógyító Csillag

A gyógyító mező Pilisszántó határában található, „ahol 2008. július 12-13-án az Égi Atya gyógyító csatornát nyitott meg mindazoknak, akik az Ő segítségével kívánják visszanyerni egészségüket” – írja afenygyermekei.hu.

Csodálatos gyógyulások

Csodálatos gyógyulások történtek és történnek azóta is azokkal, akik felkeresik ezt a helyet, vagy mentálisan használják és felidézik a Gyógyító Csillagot.

Így néz ki a Gyógytó Csillag Pilisszántón

Gyógyító csillag Pilisszántón
Gyógyító csillag Pilisszántón – Forrás: afenygyermekei.hu

Spirituális tanító építette

A Gyógyító Csillag, Fehér Mária „Kiscsillag” médium, spirituális tanító közvetítésével épült meg és lett beavatva, egyedüliként Magyarországon.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán – Forrás: bpk montázs