Egy furgonos nem figyelt és nekiütközött egy taxinak, közben több másik autó is összetört hétfőn a 8. kerületben.

Nagy csattanás

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy középkorú férfi igyekezett egy Volkswagen Touran taxival hétfő délelőtt a 8. kerületi Tolnai Lajos utcán, a Bérkocsis utca irányából a József utca felé. A Déri Miksa utcai jobbkezes kereszteződéshez ért, amikor balról egy nagy csattanást érzett, majd a Volkswagen megpördült a tengelye körül és a Déri Miksa utcán keresztben megállt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az összetört taxi

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Fékezés nélkül

Mint kiderült, egy Fiat Scudo csomagszállító furgon fiatal sofőrje nem adta meg az elsőbbséget és fékezés nélkül a taxi bal elejébe rohant, majd a járdára csapódott, útközben összetörve egy Peugeot 307 kombit, melyet még az előtte álló Volkswagen Polonak is nekitolt.

Nagyon siethetett a futár

Elismerte a hibáját

Szerencsére a járdán épp sem gyalogos, sem valamilyen kétkerekű jármű közlekedett, a sofőrök pedig használták a biztonsági övüket, így ők sem sérültek meg. A Fiat vezetője elismerte a hibáját, a taxis pedig arról beszélt, hogy ő nagyjából 30 km/h sebességgel haladt, tehát szerinte a furgonos gyorsabban érkezhetett a megengedett sebességnél.

Kiszakadt a furgon kereke

Térfigyelő kamerák

A kereszteződésben térfigyelő kamerák üzemelnek, így ezt majd a felvétel után fogják tudni megállapítani. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járműveket, illetve a darus autómentőjük segítségével a parkolóba emelték a forgalmi akadályt képező roncsokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört a Peugeot hátsó része

Felgyűrődött a taxi eleje

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK