Több autó ütközött össze az M0-s autóúton Kistarcsa térségében. Egy szabálytalanul, a belső sávban haladó kamionos indította el a drámai eseménysort. Egymás után csapódtak össze az autók, gyermek is volt az egyik járműben.

A belső sávban bóklászott a kamion

Egy magyar rendszámú Volvo kamion vezetője az M0-s keleti szakaszán, Kistarcsa térségében az M5-ös autópálya felé vezető oldalon szabálytalanul közlekedett a belső sávban. Mögé ért egy KIA, ezért a sofőr megpróbált kisorolni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Roncsok az M0-án

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nekiment egy Astrának

A kamionsofőr nem vette észre, hogy a középső sávban, a kamion holtterében halad egy Opel Astra, így sávváltás közben nekikoccant az Astrának, meglökte az autó oldalának a bal hátsó részét. Az ütközés hatására az Opel a belső sávba sodródott, a szalagkorlátnak csapódott, és megpördült.

Összetört járművek az autóúton

Kia és Volvo terepjáró is összeütközött

Ezután ért oda a belső sávban a kamion mögött haladó Kia Sorento, mögötte pedig egy Volvo XC70, ami hátulról nekiütközött a baleset láttán fékező KIA hátuljának. Ezt követően a Kia a bal elejével az elé sodródó Opelnek ütközött, amitől az Opel a bal oldalára borult, és csúszott a menetiránynak háttal.

Itt a vétkes kamion

Oldalba trafálta egy másik Volvo az Astrát

Már éppen a tetejére borult volna, de ekkor odaért a kombi Volvo, amelyik szintén belerohant az oldalán csúszó Opelbe, így viszont az Astra visszaborult a kerekeire.

Mentős ült az Astrában

Az Opelt vezető férfi egy szolgálaton kívüli mentődolgozó volt, őt kiemelték a roncsból, majd gerincágyon helyezték a mentőbe, és további vizsgálatok céljából kórházba szállították. Úgy értesültünk, hogy végül nem sérült meg súlyosan.

Gyermek volt a Kiában

A Kiában egy férfi és gyermeke utazott, a Volvot egy középkorú férfi vezette, ahogy a kamiont is, szerencsére egyikük sem sérült meg a többszörös ütközés során.

Gyorsan kiértek a tűzoltók és a mentők

Félpályás útzár

A balesethez a fővárosi tűzoltók vonultak, ők áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt csak a külső sáv volt járható az M0-s ezen szakaszán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K