Az M0-ás autóúton Ecser térségében az elsődleges rendőrségi adatok szerint 11 jármű ütközött össze kedden késő délután. A baleset miatt kialakult dugó szinte végeláthatatlan.

Kész csoda, hogy csak egy sérült van

Kilenc személygépkocsi és két tehergépjármű ütközött december 1-én 16 óra 18 perc körül az M0-ás autóút 45-ös kilométerszelvényében az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges adatok szerint egy ember sérült meg.

Lezárták a rendőrök a sávot

A rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, melyet a munkálatok előrehaladtával szabadítanak majd fel. Több kilométeres torlódásra kell számítani, kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Halálos áldozat

Legutóbb októberben történt nagyobb tömegkarambol Budapest környékén. Akkor négy autó ütközött a 7-es főúton, egy 78 éves nő a helyszínen meghalt.

Halálos tömegkarambol az M5-ösön is

Halálos kimenetelű tömegkarambol történt szeptember végén az M5-ös autópályán Hernád térségében. Több gépjármű ütközött egymásnak, a forgalmat akkor leterelték a pályáról.

Porschébe rohant a BMW

A balesetről készült fotókon jól látszik, hogy a balesetet szenvedett autósor elején egy román rendszámú Porsche áll, abba egy BMW X4-es hajtott bele hátulról, majd két kisbusz következik.

Román rendszámú Porschéba csapódtak

Az M3-as bevezetőn öt autó ütközött

Nyáron öt autó ütközött az M3-as bevezető szakaszán a Budapest felé vezető oldalon, a Szentmihályi úti felüljárón.

Tömegvaleset az M7-esen is

Érd magasságában, a fővárosból kifelé vezető oldalon torlódásra kell számítani, mert 5 autó és egy kamion ütközött- írtuk még áprilisban.

Kiemelt kép: A baletetről készült helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/M0-M1-M3-M5-M7 információs csoport, Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások korrekt tájékozódását.