A metaverse pénzügyek új lehetőségeket kínálnak a befektetőknek, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptopénz tokeneket vagy metaverse érméket vásároljanak, amelyek potenciálisan felértékelődhetnek, és részesedést szerezhetnek a platform működésében.

A metaverse pénzügyek új lehetőségeket kínálnak a befektetőknek, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptopénz tokeneket vagy metaverse érméket vásároljanak, amelyek potenciálisan felértékelődhetnek, és részesedést szerezhetnek a platform működésében.

Tudja, hogyan kezdjen kriptovaluta kereskedés kezdőknek? Íme a hét legjobb metaverse token, amelyekre a befektetőknek idén figyelniük kell.

Decentraland (MANA)

A Decentraland egy metaverse platform, ahol a felhasználók 3D-s virtuális környezetekben tartalmat és alkalmazásokat fejleszthetnek és monetizálhatnak. Az Ethereum blokkláncra épül, és célja egy olyan hálózat kialakítása, amely a tagok tulajdonában van, miközben magával ragadó játékélményt is nyújt.

Axie Infinity (AXS)

Az Axie Infinity egy játék, amely az Axie-ként ismert imádnivaló lények tenyésztéséről, termesztéséről és az ellenük való küzdelemről szól. Sky Mavis 2018-ban fejlesztette ki a platformot, amely 2021 augusztusára elérte a napi egymillió felhasználót, és tavaly nyárra a legnagyobb kriptovaluta lett az Ethereum hálózaton.

A játékon belüli piactéren NFT-ket használva értékesítik az Axie-ket és a virtuális ingatlanokat, a tranzakciók többsége pedig a Ronin nevű villámgyors, egyedi oldalláncon zajlik, amely olcsóbb tranzakciós költségekkel rendelkezik, mint az Ethereum.

A Sandbox (SAND)

A Sandbox egy olyan platform, amely blokklánc, decentralizált pénzügyi (DeFi) és NFT technológiákat integrál egy 3D metaversusba. Ingyenes kreatív eszközök használatával a virtuális környezete lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját játékokat és digitális eszközöket fejlesszenek és személyre szabjanak, amelyeket NFT-ként kereskedelmi forgalomba hozhatnak, és a The Sandbox Marketplace-en SAND tokenekért értékesíthetnek.

Enjin Coin (ENJ)

Az Enjin (ENJ) az Ethereum platformon alapuló online játékközösségek létrehozására szolgáló platform. Küldetése a játék egyszerűsítése a kriptovaluta-alapú eszközök biztosításával, amelyek közé tartoznak a játékcsatlakozók, szoftverfejlesztő készletek (SDK-k), pénztárcák, virtuális tárgykezelő alkalmazások és egy fizetési átjáró platform.

Amikor egy új NFT-t érmeznek a rendszerben, egy okos szerződés előre meghatározott számú ENJ-t bányászik a tokenbe, amelyek valós értéket biztosítanak a frissen épített árucikkeknek.

Az Enjin érmék nem halmozhatók, mivel proof-of-work szerződéses módszerre épülnek, a kriptopénz alkalmazása decentralizált és bányászattal generált.

Cardano (ADA)

A Cardano a piaci kapitalizáció alapján a legértékesebb kriptovaluták közé tartozik. Az Ethereum koncepciójának következő generációs kiterjesztéseként képzelték el, egy adaptálható, fenntartható és skálázható blokkláncrendszerrel.

Küldetése, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb blokkláncplatformot hozza létre. A Bitcoin eddigi energiaigényes megközelítésével szemben egy újszerű, Ouroboros nevű proof-of-stake konszenzuseljárást alkalmaz.

Az ADA a Cardano blokklánc eredeti kriptopénze, hasonlóan az ETH-hoz, amely az Ethereum blokklánc eredeti kriptopénze. Az ADA használható eszközök tárolására, fizetések teljesítésére és fogadására, a Cardano hálózat tétjeire és tranzakciós díjak fizetésére. A felhasználók ADA-t vásárolhatnak a Coinbase-en, a Coinbase Walleten vagy számos más kriptopénz-tőzsdén és pénztárcán keresztül.

Ether (ETH)

Számos metaversus projektnek van egy közös vonása: az Ethereum blokklánc technológiáján alapulnak, amely egy olyan szoftverplatform, amely lehetővé teszi az érték globális átutalását és átvételét a natív kriptopénz, az Ether segítségével, harmadik fél beavatkozása nélkül.

A Bitcoinhoz hasonlóan az Ethereum is egy nyílt forráskódú projekt, amelyet nem egyetlen személy birtokol vagy kezel. Az Ethereumot viszont az különbözteti meg a Bitcointól, hogy képes intelligens szerződéseket létrehozni és végrehajtani.

Az éter a platform natív kriptovalutája, és jelenleg bárki, aki rendelkezik egy erős grafikus processzorral felszerelt számítógéppel, bányászhatja. Hosszú távon az ETH számos hagyományos eszközt, köztük a főbb részvény- és kötvényindexeket is felülmúlta.

Gala (GALA)

A Gala Games a GALA-t, az Ethereum blokkláncra épülő kriptopénz tokent használja ki. Ez egy olyan platform, amely arra törekszik, hogy megváltoztassa a játékipart azáltal, hogy visszaadja a játékélmények feletti ellenőrzést a felhasználóknak. A jelenlegi helyzet az, hogy a játékosok végtelen órákat töltenek és jelentős befektetéseket eszközölnek bizonytalan játékon belüli vásárlásokért.

A platform ezt a megközelítést az Axie Infinity és más fejlesztők által úttörőként bevezetett play-to-earn koncepció alkalmazásán keresztül gondolja újra. A GALA egy kriptopénz, amelyet termékek, fejlesztések és egyéb játékbeli eszközök megvásárlására használnak, valamint a játék irányítási tokenjeként szolgál.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.