Nem indul napfényesen a hétfő, igaz délután kisüthet a nap. Alakul a dugó a város felé, ráadásul több helyen útjavítások is nehezítik a közlekedést, közben a pécsi vonalon fél órát késnek a vonatok.

M3-as és a 10-es nagyon problémás

Erősödik a forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon. Torlódásra kell számítani az M3-as autópályán, Budapest felé a bagi szakaszon, ott 10-15 percet kell araszolni, majd az M0-s csomóponttól lassul le ismét az előrejutás. Sokan haladnak a 10-es főúton Pilisborosjenőtől, valamint az 51-esen Dunaharasztinál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pocsék idő

Az agglomeráció nagy részén borult, felhős, nyirkos de csapadékmentes az idő. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata többnyire száraz. Szélcsend van vagy gyenge a légmozgás. A hőmérséklet Gödöllő környékén +2 Celsius-fokot, a pesti belvárosban 8 fokot, a budai oldalon pedig 5 fokot mutatnak az Országos Meteorológiai Szolgálat hőmérői.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Késnek a vonatok

A MÁV tájékoztatása szerint Budapest-Pécs vonalon 10-20, esetenként 20-30 perccel növekedhet a menetidő, mert Pincehely és Keszőhidegkút-Gyönk között meghibásodott a biztosítóberendezés.

M5

Az M5-ös autópályán, Gyál és Újhartyán között a védőkorlátokat tisztítják. Röszke felé a belső sávot helyenként lezárják reggel 7 órától, délután fél 4-ig. 

M31

Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon burkolatot javítanak. A 6-os km-nél a külső sávot lezárták. Az ellenkező oldalon pedig, az M3-as felé az 1-es km-nél lévő hídon a dilatációs szerkezetet javítják, szintén a külső sáv lezárása mellett. 

M4

Az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik. 

1-es út

Az 1-es főúton, Biatorbágynál, a 12-es km-nél lévő Ipari parknál portálszerkezetet cserélnek, ezért mindkét oldalon útszűkület követel figyelmet.

7-es út

A 7-es főúton, Székesfehérvár határában a 62-es km-nél, a Pákozdra vezető út csomópontjában, ahol az új kerékpáros aluljáró épül, ma aszfaltoznak. A félpályás korlátozásnál a forgalmat jelzőőrök irányítják, torlódás várható. 

Korlátozások

Veresegyház átkelési szakaszán a Szadai úton, illetve a Fő úton felújítják a burkolatot. A korlátozások a Rönk utca és a Petőfi út közötti szakaszt érintik. A forgalmat munkaidőben jelzőőrök irányítják. Alsónémedi belterületén, a Haraszti utcában felújítják az aszfaltburkolatot. A Fő út és a Deák Ferenc utca között a fél útpályát lezárják, időszakosan a járműveket terelőútra irányítják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ilusztráció