Az énekesnő házassága zátonyra futott, pedig jó példa volt előtte: szülei 55 éve házasok. Neki másként alakult az élete.

Elvált a férjétől

Wolf Kati az egész családjával Hong Kongba költözött korábban egy időre, mivel a férje – akitől azóta már elvált – ott kapott munkát. Amikor hazaértek, rá kellett döbbenniük: nem lehet megmenteni a házasságukat. Ennek ellenére jóban maradtak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szülei jó példát mutattak

Az énekesnő szülei 55 éve házasok. Mind a ketten 75 évesek, és eddig kitartottak egymás mellett. Minderről Wolf Kati a Palikék Világa by Manna különleges, karácsonyi kiadásában beszélt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lelkiismeret-furdalása volt

Az énekesnő szeretett volna ugyanolyan házasságot, mint a szülei, de rá kellett eszmélnie, hogy nem pont olyan, mint az édesanyja és a párja sem olyan, mint az édesapja. “De nemcsak ezen a területen, hanem a szakmámban is csomó lelkiismeret-furdalása van az embernek. Miért nem otthon vagy szombat este, hanem fellépsz?” – fejtette ki gondolatait.

Sorshívő lett

“Ezt is már elengedtem, totál sorshívő lettem az utóbbi években. Csinálhatsz bármit, kitalálod, elhatározod, hogy így lesz, a sors meg máshogy csinál, és akkor alkalmazkodsz, megoldod” – mondta Wolf Kati. Letett arról, hogy a szülei életét utánozza.

A volt férjével még mindig jóban van

Elárulta a műsorban, hogy a válás előtt és azóta is jóban van az immáron csak volt férjével. Úgy van vele, hogy bármi történik, normálisan kell bánni a másikkal. Ezt tanulta a szüleitől.

Próbált tanulni

Wolf Kati igyekszik tanulni a hibáiból. Azt mondta, nincs értelme ostorozni magát. Az azonban számára rejtély, hogy ezek a hosszú házasságok hogyan működhetnek.

Kikérte a szülei véleményét

Amikor a váláson gondolkodott, megkérdezte a szüleitől, hogy mi a titka a hosszú házasságuknak. Édesanyja és édesapja is azt mondták, hogy ők már az első pillanattól tudták, hogy a másikkal akarnak megöregedni. Ennek fényében élték az életüket.

Nem szidták egymást

Az énekesnő elárulta, hogy a szüleitől soha nem hallott egy csúnya szót sem. Még mind a mai napig tisztelettel beszélnek egymással.

A karácsonyi ünnepekről is mesélt

Elmondta, hogy zajlik náluk a karácsony. Ilyenkor összegyűlik a család, nem maradnak ki a nagyszülők, nagynénik, nagybácsik és unokatestvére, sőt, még a szomszéd sem. Édesapja zongorázni is szokott, a többiek pedig énekelnek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Wolf Kati a Téged kérlek Karácsonyra! című műsorban

Kiemelt kép: Wolf Kati – Forrás: Palikák Világa by Manna