Bár most még javában zajlanak a Madách Nemzetközi Színházi Találkozó eseményei a Nemzeti Színházban, de lassan már kezdik árulni a jegyeket Nagy Feró következő koncertjére.

Nagy Feró születésnapja

A Beatrice zenekar rajongói ugyanis november 6-án a Nemzetiben gyűlhetnek majd össze, ahol közösen ünnepelhetik a Kossuth díjas frontember, Nagy Feró születésnapját. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lesznek színészek is

„Nem értek a színházhoz, egy igazi rock bulit csinálunk, de sokat dumálok közben, és lesznek színészek is” – mondta az Indexnek Feró, amikor arról számolt be, hogy a Nemzetiben tartja meg a születésnapját. számolt be az Indexnek Nagy Feró arról, hogyan ünnepli meg fennállásának 75. évét a Nemzeti Színházban. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokba került

„K.va sokba került, de kibéreltük. A gyerekeim mondták, hogy valami méltó helyen kéne megünnepeli a hetvenötöt” – mondta a lapnak a zenész, aki néhány részletet is elárult a közelgő eseményről.

Beatrice dalok

„Nem színház lesz, de jönnek színészek is” – mondta, illetve elárulta, a műsor gerincét a Beatrice dalai adják majd, de felhangzik néhány Bikini és Pokolgép sláger is, amiket ő írt.

Sok lesz a zene

„Zenélünk, sokat mesélek, néha bejönnek szerelmek, rendőrök és hasonlók. Szó esik Erdős Péterről, lesz egy történt Korda Gyurival, és jól pofán vágnak a rendőrök, ahogy ez meg is esett.”

Wolf Kati is feltűnik

A jeleneteket profi színészek adják majd elő, Feró felkérésére Incze József és Almási Sándor is ott lesz, de feltűnik majd Wolf Kati is. „Még a technikusaim is vállaltak statisztaszerepeket, de azért ez mégiscsak rockkoncert lesz” – mondta Feró.

Kossuth díjat kapott

Ahogyan arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Kossuth-díjat kapott Nagy Feró, a Beatrice zenekar frontembere. A nemzet csótánya most ünnepélyes keretek között át is vehette a díját, ezt követően pedig magával Orbán Viktorral készített egy közös képet, amit a miniszterelnök posztolt is a közösségi oldalán.

Március 15-én kapta meg

Március 15-én bombaként robbant a hír, hogy Nagy Feró elképesztő elismerésben részesült, ugyanis felkerült a Kossuth-díjat kapottak listájára. A hír eléggé felrázta a közhangulatot, többnyire negatív értelemben, a közösségi oldalakat csak úgy ellepték a negatív kommentek, melyekben arról írnak a hozzászólók, hogy Feró bizony ezt a díjat nem érdemelte meg. 

Augusztus 20-án vehette át

A Kossuth-díjakat augusztus 20-án ünnepélyes keretek között adták át, így természetesen Nagy Feró is átvehette a neki járó elismerést. Nagy Feró a díj kapcsán korábban azt mondta: megérdemelte, de hozzátette nem számított ilyen állami kitüntetésre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Feró