Nem számít a tiltás, a bírság és a józan ész. Tök részegen ült autóba a sofőr, azt gondolta majd csak hazajut valahogy péntek este. Nem sikerült neki. Bódult mámorban pedig addig taposta a gázt, amíg nekicsapódott egy oszlopnak.

Túl gyorsan ment

Információink szerint ittas sofőr tarolt Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor úton az Élessarok felé haladva péntek este. A belső sávban haladt Seatjával, nagy sebességgel, majd a villamosmegállónál, ahol az úttest a megálló miatt kissé jobbra ível, továbbment egyenesen.

Eltűnt az autó eleje

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Oszlopnak csapódott

Felugratott a kezdődő járdaszegélyre, majd letarolta a korlátokat, kidöntötte a jelzőlámpát, végül egy oszlopnak vágódott és keresztbeállt a belső sávban.

A korlátból sem sok maradt

Eltalált egy furgont

Az ütközés erejét mutatja, hogy a jelzőlámpa fém tartóoszlopa a jobb oldali járdára repült, közben pedig eltalált egy arra közlekedő furgont is.

Mentőegységek a helyszínen

Kórházba vitték

A Seat egyedül utazó sofőrje komolyan megsérült, a mentők őt kórházba szállították, ahol vért is vettek tőle, szerencsére gyalogos épp nem akart a villamosmegállóba vagy onnét átmenni a gyalogátkelőn. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot.

Kirobbantak a légzsákok

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK