Szerencsére senki sem sérült meg, az autók viszont annál inkább.

Nagy erejű ütközés

Vasárnap délután egy Volkswagen Jetta haladt a pesterzsébeti Baross utcán a Nagysándor József utca felé. Az autót egy idős férfi vezette, utasa nem volt. Éppen a Kossuth Lajos utcához ért, amikor neki jobbról, a Helsinki út felől egy Chevrolet Spark lassítás nélkül, nagy erővel a Volkswagen oldalába rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Először lelépett a sofőr

A Chevrolet megpördült, a Volkswagen pedig keresztbe fordult és hátuljával a járdára csúszott. A Chevroletet egy középkorú férfi vezette, mellette egy szintén középkorú hölgy utazott. A férfi a baleset után kiszállt és sietve távozott a helyszínről.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Később aztán visszament

Ám később visszatért, utasa viszont végig ott maradt. Sem ők, sem a vétlen idős férfi nem sérült meg az ütközés következtében, de a két autó csúnyán összetört és a Chevroletben nem nyíltak ki a légzsákok. A fővárosi hivatásos tűzoltók igen gyorsan a helyszínre értek, hiszen a 20. kerületi laktanya 3 percre található a kereszteződéstől.

Lezárták a forgalmat

Szerencsére senkit sem kellett kiszabadítaniuk, csak áramtalanították a járműveket. A 36-os autóbusz bő egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette Pesterzsébet, Kossuth Lajos utca és a Nagysándor József utca megállókat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egyik érintett autó

Totálkár

Az eleje teljesen menthetetlen

Szerencsére nem akadt dolga a mentőknek

A tűzoltóknak viszont annál több

Jól látható az ütközés nyoma

(Képek forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)