Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt szakított egymással Tóth Andi és Marics Peti. Az énekesnő Instagramon, történetben erősítette meg a szétválásuk hírét, valamint közölte, ő adta ki a ValMar énekesének az útját. Persze ezt hihetnénk, hogy a történet ezzel véget is ért, de Andit folyamatosan zaklatják a közösségi platformokon, egyebek között a szakítás miatt is, ám az énekesnőnél most betelt a pohár, feljelentést tesz a rendőrségen.

Voltak gyanús jelek

A Sztárban Sztár két héttel ezelőtti adásában már úgy tűnt, nincs minden rendben a fiatalok között. Tóth Andi és Marics Peti is a zsűriben foglalt helyet, ám szinte nem is néztek egymásra a műsor során. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Marics Peti el is költözött

Ezt követően aztán március 31-án, péntek reggel látott napvilágot a hír, hogy Marics Peti elköltözött Tóth Anditól. Ezt az énekes egy barátja szellőztette meg a Blikk számára. Azt mondta a névtelen informátor, hogy a féltékenység miatt ment tönkre a fiatalok kapcsolata.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt mondta Marics Peti barátja

A neve elhallgatását kérő barát azt mondta, Tóth Andi ragaszkodó típus. Marics Peti viszont szerette volna megtartani a szabadságát valamelyest, ez volt a konfliktus tárgya. Állítólag ezt jelezte is az énekesnőnek, de mivel nem történt változás, Marics Petinek elege lett a kapcsolatból.

Elköltözött az énekes

Együtt bérelt ki a két fiatal egy budai kertes házat a Sztárban Sztár indulása előtt. Ott nevelték közösen kutyájukat is. Marics Peti a négylábúról gyakran tett közzé valamit, ám egy ideje már erre sem került sor.

A TV2-nél már tudtak a dologról

A Sztárban Sztár adásaira már három hete külön érkeztek. Nem szóltak egymáshoz akkor sem, amikor nem vette őket a kamera. Kifelé ezt vélhetően azért nem kommunikálták, mert nem akartak a média érdeklődésének kereszttüzébe kerülni.

Tóth Andi mást állít

Az énekesnő az Instagram oldalán egy rövid videóban mondta ki, valóban véget ért a kapcsolata Marics Petivel. Határozottan állította, hogy ő adta ki a fiatalember útját, azaz ő szakított.

Ezt mondta az énekesnő

Tóth Andi azt mondta a videóban, hogy kérte Marics Petit, hogy kulturáltan és békességben csinálják végig az utolsó három adást. Hangsúlyozta, elvégre itt a műsorról van szó és nem róluk. Az énekesnő szerint azonban Marics Peti megnehezítette a dolgát, nem hallgatott a kérésére.

Tóth Andi egy lapnak nyilatkozott

A Bors számára Tóth Andi telefonon nyilatkozott, és egerősítette a szakítás tényét. Elmondta, hogy az ő barátai biztosan nem nyilatkoznának a magánéletéről a sajtóban.

Tovább dagad a balhé

Andit ráadásul a szakítás után folyamatosan támadják a közösségi médiában, most éppen egy maricspeti26 nevű kommentelővel veszekszik. A felhasználó nyilvánvalóan nem az igazi Marics Peti, csak valaki, aki az ő nevében posztol. A hozzászóló azt írta Andi oldalán, hogy az énekesnőnek meg kellene becsülnie Marics Petit, valamint közölte, csak hisztiről van szó, és valójában nem is történt szakítás. Andi persze mindezt nem hagyta szó nélkül, reagált a mocskolódó kommentre, és közölte a zaklatóval, feljelentést fog tenni a rendőrségen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a kommentpárbaj:

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: TV2