A fiatal énekesek mesébe illő szerelme hamar véget érni látszik. Az énekesnő egy rövid videóban jelentette be a hírt.

Voltak gyanús jelek

A Sztárban Sztár vasárnapi adásában már úgy tűnt, nincs minden rendben a fiatalok között. Tóth Andi és Marics Peti is a zsűriben foglalt helyet, ám szinte nem is néztek egymásra a műsor során. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Marics Peti el is költözött

Péntek reggel látott napvilágot a hír, hogy Marics Peti elköltözött Tóth Anditól. Ezt az énekes egy barátja szellőztette meg a Blikk számára. Azt mondta a névtelen informátor, hogy a féltékenység miatt ment tönkre a fiatalok kapcsolata.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt mondta Marics Peti barátja

A neve elhallgatását kérő barát azt mondta, Tóth Andi ragaszkodó típus. Marics Peti viszont szerette volna megtartani a szabadságát valamelyest, ez volt a konfliktus tárgya. Állítólag ezt jelezte is az énekesnőnek, de mivel nem történt változás, Marics Petinek elege lett a kapcsolatból.

Elköltözött az énekes

Együtt bérelt ki a két fiatal egy budai kertes házat a Sztárban Sztár indulása előtt. Ott nevelték közösen kutyájukat is. Marics Peti a négylábúról gyakran tett közzé valamit, ám egy ideje már erre sem került sor.

A TV2-nél már tudtak a dologról

A Sztárban Sztár adásaira már három hete külön érkeztek. Nem szóltak egymáshoz akkor sem, amikor nem vette őket a kamera. Kifelé ezt vélhetően azért nem kommunikálták, mert nem akartak a média érdeklődésének kereszttüzébe kerülni.

Tóth Andi mást állít

Az énekesnő az Instagram oldalán egy rövid videóban mondta ki, valóban véget ért a kapcsolata Marics Petivel. Határozottan állította, hogy ő adta ki a fiatalember útját, azaz ő szakított.

Ezt mondta az énekesnő

Tóth Andi azt mondta a videóban, hogy kérte Marics Petit, hogy kulturáltan és békességben csinálják végig az utolsó három adást. Hangsúlyozta, elvégre itt a műsorról van szó és nem róluk. Az énekesnő szerint azonban Marics Peti megnehezítette a dolgát, nem hallgatott a kérésére.

Ezek is érdekelhetnek!

Tóth Andi egy lapnak nyilatkozott

A Bors számára Tóth Andi telefonon nyilatkozott, és egerősítette a szakítás tényét. Elmondta, hogy az ő barátai biztosan nem nyilatkoznának a magánéletéről a sajtóban.

Komolyan veszi a zsűrizést

Az énekesnő kiemelte, számára most a hétvégi élő show a fontos. Rendkívül komolyan veszi a feladatát, a szakításról pedig nem szeretne többet beszélni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Andi a Dancing with the Stars műsorában – Forrás: Tv2