Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu többször is beszámolt, a Barátok Köztben szerepelt énekes-színésznek a szeretőjétől 2020-ban született egy gyermeke, a kisfiú létezése azonban sokáig a felesége, Berni előtt is titok volt. Az “ügyben” jelenleg is folyik az apasági per, melynek újabb felvonására ma került sor.

Ádám tavasszal tálalt ki

Solti Ádám aztán idén meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy van egy házasságon kívül született gyermeke, s bár a történtek megviselték a házasággát, eddig úgy néz ki, kitartanak egymás mellett Bernivel.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azt akarta, hogy vetesse el

A hölgy 2020-ban teherbe esett, és Solti Ádám hiába könyörgött, semmiképp nem akarta elvetetni a gyermeket, így a színész hazugságspirálba került otthon.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fenyegette szeretőjét

„Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni” – mondta a Blikknek Solti az X-Faktor egykori felfedezettje.

Apasági per

Miután a nyilvánosság is megtudta, hogy Solti Ádámnak van egy gyereke, apasági per indult, azonban a színész a legutóbbi tárgyaláson nem jelent meg. Akkor a story.hu-nak eljutattot nyilatkozatában azt írta, azért nem látogatja a kisfiút, mert nem tud együttműködni az édesanyjával, valamint a bíróságtól való távolmaradását is próbálta megmagyarázni. Akkor azt írta:

Korábban nem jelent meg

“A bíróságon azért nem jelentem meg, mert a bíróság részére benyújtottam egy hivatalos iratot, amelyben írásban is elismerem, hogy én vagyok a gyermek édesapja. (…) Szeretném tisztázni, hogy a 2 éves gyerekemmel egyelőre azért nem tudom tartani a kapcsolatot, mert az édesanyjával semmilyen formában nem tudok együttműködni”

Nem látogatja a kicsit

A mai tárgyalást végül ismét elnapolták, hiába volt jelen mindkét fél, a kényes családi tortúra így tovább folytatódik. Ádám egyébként azóta sem látogatja, a két éves fiúcskát, aki semmiről nem tehet, a gyermekről a színész apja, Solti Ferenc gondoskodik.

Feleségével nem jött össze a baba

A színész azt mondja, azért is érezte rosszul magát az egésztől, mert a feleségével hiába próbálkoztak, Bernadett nem esett teherbe. Rettegett attól, hogy kiderül a dolog, összevissza hazudozott, hogy a feleségét megvédje, mert attól félt, ha megtudja, összeomlik. Már az is eszébe jutott, hogy elválik gyorsan, nehogy sérüljön a párja, közben attól is borzasztóan félt, hogy a szeretője kitálal, ezért őt is hitegette. 

Lombikkal próbálkoztak

2019 októberében Solti Ádám felesége közösségi oldalán még arról posztolt, hogy mennyire szomorú, mert a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a soron következő lombikbeavatkozásukat. Akkor azt mondta, már 2 próbálkozáson vannak túl, sajnos sikertelenül.

Felesége bizakodó volt

“Ami számomra is meglepő, hogy ezúttal most nem sírtam. Egyetlen könnycseppet sem ejtettem azóta, mióta megtudtam, hogy a 2. lombikunk sem sikerült. Nem tudom miért, pedig veszteség és fájdalom. Viszont, a sikertelenség ellenére, azt mindenképpen szeretném megjegyezni; ezúttal hatalmas eredményt értünk el! Nagyon sok gyönyörű, egészséges, beültetésre alkalmas embriónk lett, akiket sikerült lefagyasztani, és azok a picike kis életkék, most csak rám várnak.. én pedig Rájuk!” – mondta a történtek után tavasszal Solti Berni.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Solti Ádám – Forrás: LifeTV