Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Solti Ádám meglepő őszinteséggel tárta a világ elé a titkot, mely szerint van egy közel két éves kisfia, ám nem a feleségétől.

Szeretője szült neki

A színész a Blikknek beszélt először arról, hogy szeretőjétől 2020-ban született egy gyermeke, a kisfiú létezése azonban sokáig a felesége, Berni előtt is titok volt. A férfi arról is beszélt, könyörgött a nőnek, hogy vetesse el a gyermeket, azonban ő ezt nem tette meg, Ádám pedig ezt követően egy valódi hazugságspirálba került otthon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fenyegette szeretőjét

„Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni” – mondta a Blikknek Solti az X-Faktor egykori felfedezettje.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

Feleségével nem jött össze a baba

A színész azt mondja, azért is érezte rosszul magát az egésztől, mert a feleségével hiába próbálkoztak, Bernadett nem esett teherbe. Rettegett attól, hogy kiderül a dolog, összevissza hazudozott, hogy a feleségét megvédje, mert attól félt, ha megtudja, összeomlik. Már az is eszébe jutott, hogy elválik gyorsan, nehogy sérüljön a párja, közben attól is borzasztóan félt, hogy a szeretője kitálal, ezért őt is hitegette. 

Lombikkal próbálkoztak

2019 októberében Solti Ádám felesége közösségi oldalán még arról posztolt, hogy mennyire szomorú, mert a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a soron következő lombikbeavatkozásukat. Akkor azt mondta, már 2 próbálkozáson vannak túl, sajnos sikertelenül.

El akart válni

Solti Ádám most azt mondta, szeretője terhessége után csak az volt a célja, hogy ne legyek együtt Bernivel, semmi más nem számított neki, „ezért azt mondtam, elválok, de akkor sem leszek vele. Egész nap és éjjel zakatolt a fejem, aludni sem tudtam, szégyellem, de az alkoholba menekültem. A feleségemtől eltávolodtam, lehet, hogy tudat alatt azt akartam, hagyjon el, és akkor nem töröm össze a lelkét azzal, hogy mástól van gyerekem”.

Kapcsolódó:

Ádám családja a szerető mellé állt

A színész végül az édesapjához fordult segítségért, ám elmondása szerint ő a testvéreivel együtt a várandós nő mellé állt, míg a család többi tagja Solti Ádám pártját fogta. 2020 augusztusában aztán megszületett a kisbaba, a színész viszont még ekkor sem merte elmondani párjának a történteket. Állítása szerint az apja és a gyermek anyja is terrorizálta, hogy találkozzon a kicsivel.

Most megszólalt az édesapja

A Bors elérte a színész édesapját, aki elmondta, számára az a legfontosabb, hogy se a fia karrierje, sem az unokája ne szenvedje meg ezt az időszakot. „A családba természetesen mindenki beletartozik. Mindannyian elfogadjuk a tényt, vagyis a kis jövevény világra jöttét” – mondta Solti Ádám édesapja a lapnak.

Támogatja őt

„Én annyi tehetek, hogy – mint apa – mindenben támogatom őt. Ez vonatkozik elsősorban a művészi tevékenységére. Fantasztikusan nagy színésznek tartom őt, nem véletlen a Madách Színház annyi főszerepének eljátszása. A konkrét helyzetre visszatérve, a magam részéről el tudom fogadni a jelenlegi helyzetet, megértem a menyemet, de ugyanúgy Ádám barátnőjét is. A legfontosabb az ügyben ártatlan kisfiú sorsa. Szeretném, ha mindannyian minél hamarabb túl lennénk ezen az afféron” 

Gyakran látogatja

„Nagyon szeretem az unokámat, gyakran látogatom, gyönyörű kisfiú, teljesen Ádámra hasonlít. Ezt kívánom mindannyiunknak, az egész családunknak, mert ha bizonyos dolgokat másképp’ gondolunk is, ebben a nehéz helyzetben az összetartozásunk a legfontosabb” – mondta a portálnak Solti Ferenc. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Solti Ádám – Forrás: Life TV