Két ember meghalt, hárman megsérültek Ráckevén, miután áramütés szenvedtek egy gyümölcsösben. A rendőrség nyomoz. 

Áramütést szenvedtek 

Egyelőre tisztázatlan okból ért áramütés több embert egy ráckevei gyümölcsösben, 2024. június 14-én 13 óra körül. Egy 44 és egy 47 éves férfi a helyszínen meghalt, két nőt súlyos sérüléssel vittek kórházba, egy könnyebben sérült férfit a helyszínen elláttak. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nyomoz a rendőrség 

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálos áramütés. Békésben

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy sokkoló tragédia rázott meg egy családot tavaly februárban, Békésen. Halálos áramütést ért egy 27 éves nőt. A szomszédok egyszer csak azt vették észre, hogy rendőrök és mentők lepték el az utcájukat. A helyiek szerint, már korábban is voltak gondok a házzal, korábban ki is gyulladt. A fiatal nőt zuhanyzás közben rázta meg az áram. Szerettei, majd a mentősök is megpróbálták újra éleszteni, de nem jártak sikerrel. 

Mindenki szerette

A gyönyörű fiatal nőt rengetegen gyászolták a közösségi médiában, mindenki nagyon szerette. Halála váratlan volt, mindenkit megrázott, aki ismerte őt.   „Őszinte részvétem, Zoli bátyám! Számunkra ez annyira hihetetlen és felfoghatatlan, hogy pont ővele történt ez az egész dolog. Nagyon sajnálom Katicát, tiszta szívemből” – írta egy ismerős az áldozat édesapjának.

Búcsúzott a testvér is

„Drága Testvérem, Nővérem! Köszönöm az együtt töltött időket, hogy mindig vigyáztál rám, hogy mindig vittél magaddal mindenhova, hogy sminkeltél, öltöztettél, hogy csináltad a hajam. Hogy mindent el tudtam neked mondani, hogy viccelődtünk” – búcsúzott Katalintól a testvére. 

Vendégségbe érkezett

„Katica vendégségbe érkezett hozzám a testvére születésnapja miatt, napközben pedig le akart tusolni. Miután a zuhanyzóban megengedte a vizet, egy kiáltásra és egy puffanásra lettem figyelmes. Mire beszaladtam hozzá a nappaliból, már a földön feküdt eszméletlenül” – idézte fel a Blikknek a drámai pillanatokat az édesanya.

Mindent megtettek

Az asszony szerint hosszasan, több mint egy órán keresztül küzdöttek a nő életéért a kiérkező mentők, akik gyógyszeresen is próbálták az újraélesztést elősegíteni és mechanikus mellkaskompressziós eszközt is bevetettek. Ám hiába volt minden erőfeszítés, a nő a helyszínen életét vesztette. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció