Budapesten, az 1-es villamos egyik megállójában esett össze egy férfi. Az egyik utas hősiesen próbálta őt életben tartani.

Rosszul lett a megállóban

Rosszul lett egy férfi az 1-es villamos közvágóhídi megállójában. A villamos egyik utasa, amikor meglátta, hogy a férfi összeesett, azonnal leugrott a járműről, és a segítségére sietett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kitartó újraélesztés

Az utas hosszasan és kitartóan végezte az újraélesztést, amíg a mentősök a helyszínre nem érkeztek a csütörtök reggeli forgalomban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Nem tudták visszahozni”

A Facebookon több csoportban is írtak bejegyzéseket a szomorú eseményekről, és természetesen mindenkit csak egy dolog érdekel: Mi történt az úrral? „Ott voltam, sajnos 9:06 perckor letakarták, nem tudták visszahozni” – írta az egyik szemtanú.

Megerősítették a rossz hírt

A Metropol kérdésére az Országos Mentőszolgálat munkatársai sajnos megerősítették a rossz hírt. „A mentőket egy idős férfi rosszullétéhez riasztották, akit sajnos a hosszas újraélesztés ellenére nem lehetett megmenteni” – fogalmaztak.

Ijesztően hasonló eset

Egy éve ilyenkor egy ijesztően hasonló eset történt szintén az 1-es villamos megállójában, a III. kerületben. A Szentlélek téri villamosmegállóban hosszasan küzdöttek egy ember életéért a mentősök.

Nem jártak sikerrel

A hírt akkoriban több kerületi Facebook-csoportban is megosztották. A bejegyzés alatt többen is kommentben jelezték, hogy látták az esetet, azonban úgy tudják, sajnos az életmentés nem járt sikerrel.

„Már letakarták”

„Jártam arra, akkor már fekete zsákkal volt letakarva” – írta az egyik kommentelő a poszt alá.

Természetes halált halt

Mint később kiderült, egy 55 éves férfi volt az áldozat, aki természetes halált halt, mivel sem bűncselekménynek, balesetnek, illetve idegenkezűségnek nem merült fel gyanúja.

Halál a síneken

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról tavaly nyáron, hogy elütött egy embert a villamos Budapest 22. kerületében, a Városház térnél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az elütött, idős asszony meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció.