Újabb baleset történt Pest megyében: egy ember meghalt, egy megsérült egy Dömsöd és Kiskunlacháza között történt közlekedési balesetben.

Tisztázatlan körülmények

Egyelőre nem tisztázott, miért hajtott 2021. március 14-én 13 óra 20 perc körül az árokba az a személygépjármű, amely az 51-s főúton haladt Kiskunlacháza és Dömsöd között. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel kórházba vitték.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az érintett útszakaszt

A rendőrök a mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a munkálatok előrehaladtával teszik újra szabaddá a forgalom számára. A zárással érintett útszakaszon a forgalmat elterelik, írja a Police.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Reggel a 4-es főúton történt halálos közlekedési baleset

Mint azt a KékVillogó megírta halálos kimenetelű baleset történt a 4-es számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. A balesetben hárman életüket vesztették. 

Hárman meghaltak

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. március 14-én 6 óra 30 perc körül a 4. számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A személyautó lángolt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásra szerint összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es főúton, Nyírtura közelében. A személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek eloltották a lángokat. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, írta meg a szon.hu.

Pest megyében több baleset is történt ma, szerencsére egyik sem volt halálos kimenetelű

A BudapestKörnyéke is beszámolt róla, hogy Pest megyében több közlekedési baleset is történ ma, azok viszont szerencsére nem voltak halálos kimenetelűek. A 2. kerületben ütközött össze két autó, ahol az elsődleges információk szerint egy ember megsérült, ám később a BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál helyszíni tudósítója azt közölte, hogy senki nem sérült meg komolyabban.

Helyszíni felvétel:

A képhez tartozó alt jellemző üres; baleset-szilagyierzsebetfasor-bp-gombkotokrisztian-2-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: Gombkötő Krisztián

Ez történt

A BudapestKörnyéke helyszíni tudosítója szerint Budagyöngye felé tartott egy furgon, ami megcsúszott és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol aztán egy Renault-val ütközött. Úgy tudjuk a furgon sofőrjét megvizsgálták a mentők, ám nem vitték kórházba.

Senki nem sérült meg komolyan

A Renault típusú autót egy középkorú hölgy vezette, információink szerint ő sem sérült meg komolyan. Az autó bal első kereke azonban kitört, továbbá úgy tudjuk, hogy érintett útszakaszon a buszokat elterelték.

Fotó a helyszínről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; baleset-szilagyierzsebetfasor-bp-gombkotokrisztian-1-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: Gombkötő Kriszián

Pomáznál is baleset történt

Ahogy azt korábban megírtuk Pomáznál is baleset történt, itt egy Mercedes és egy Lexus rohant egymásba. A baleset során a Margitligeti úton a Petroil kútnál, a benzinkút utcájából fordult volna a főútra egy Lexus, de nem adta meg az elsőbbséget a Dobogókő felől érkező Mercedesnek, írja a BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál.

Fotó a helyszínről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; baleset-pomaz-gombkotokriszian-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: Gombkötő Krisztián

Egymásba rohantak

A Mercedes a Lexus oldalába rohant, amitől az keresztbe fordult, míg a Lexus az árokba csapódott. A Mercedes sofőrje sérült meg, őt kórházba szállították. Órákig teljes útzár volt ezen a szakaszon.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik Belső képek: Gombkötő Krisztián