Tragédia történt az M0-s autóúton. Győr felé, az M5-ös autópálya lehajtója után egy magyar rendszámú Toyota Hiace ütközött egy horvát konténerszállító nyergesvontatónak. A karambol következtében a Toyota vezetője a helyszínen életét vesztette. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült megrázó fotókat.

Tragédia az M0-son

Tragédia történt szerdán az M0-s autóúton. Győr felé, az M5-ös autópálya lehajtója után egy magyar rendszámú Toyota Hiace ütközött egy horvát konténerszállító nyergesvontatónak. A karambol következtében a Toyota vezetője a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas a torlódás

A pályazárat azóta már feloldották, de még hatalmas a torlódás, több kilométeres a kocsisor. Ráadásul az M5-ös bevezető szakaszán is pályazár volt három kamion ütközése miatt, ott is csak nemrég indult újra a forgalom.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ónos esőre kell számítani

Csütörtökön a meteorológiai előrejelzések alapján intenzív havazás és tartós ónos eső is várható Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyék területén. 

Csak, ha halaszthatatlan!

A Magyar Közút munkagépei minden érintett területen teljes kapacitással fognak dolgozni, de a szélsőséges időjárási viszonyok miatt arra kérik az autósokat, hogy csak azok induljanak útnak, akiknek halaszthatatlan dolguk van, és ők is csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített járművekkel induljanak el! 

Dráma Dabason

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról korábban, hogy Dabas külterületén meghalt egy kerékpáros, akit személyautó gázolt el. A gépkocsit egy inárcsi nő vezette. A helyiek szerint az arra közlekedők 90 százaléka gyorsan hajt, de az illetékesek eddig a lakossági bejelentések ellenére sem tettek semmit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: MTI/Mihádák Zoltán