Halálra gázolt a HÉV egy 35 éves nőt Budapest 3. kerületében szombat este – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az elmúlt két napban ez a harmadik gázolás Budapesten és környékén.

A szentendrei HÉV vonalán történt

A tájékoztatás szerint a baleset a H5-ös HÉV vonalán Csillaghegy és a Rómaifürdő állomások között történt. | Ezt mindenképpen olvasd el, kattints a címre: “Nem gondoltam, hogy az lesz az utolsó beszélgetésünk” – Ildikó után Zoltán is meghalt, miután megtámadta őket egy kos az erdőben

Békásmegyernél volt a gázolás

A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán azt írta: a baleset miatt Békásmegyer és Aquincum között pótlóbusz jár.

Frissítés!

21:12-kor a H5-ös HÉV vonalán Békásmegyer és Aquincum között a közlekedés részben beindult, a vonatok ezen a szakaszon jelenleg egy vágányon közlekednek. Köszönjük utasaink türelmét.

Két gázolás pénteken

Szombaton két járókelőt is elgázolt a vonat pénteken Budapesten és környékén. A reggeli órákban Rákosrendezőnél történt baleset, később pedig Diósdnál gázolt egy szerelvény.

Piroson ment át a férfi

A Székesfehérvárról Kőbánya-Kispestre tartó G43-as vonat Nagytétény-Diósd és Háros állomás között egy jól működő, tilos jelzést mutató vasúti átjárónál elgázol egy embert. A baleset péntek délelőtt történt.

Rákosrendezőnél is baleset történt

Péntek reggel az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó S72-es jelzésű, 2039-es számú vonat Rákosrendezőnél elgázolt egy embert.

Tragédia Budatétényben

Nemrég írtunk arról, hogy Budatétényben egy 14 éves lányt gázolt halálra a vonat. Valószínűleg fülhallgatóval közlekedett az utcán és nem hallotta, hogy érkezik egy szerelvény. A baleset részleteiről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Szentendrei HÉV – Fotó: BPK