Meghalt egy motoros és egy kerékpáros, akik összeütköztek csütörtökön Herceghalomnál – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egymásba rohantak

Azt írták, az 57 éves tárnoki lakos kerékpárjával Herceghalom felé haladva balra kanyarodott, ekkor karambolozott a 33 éves kesztölci férfi által vezetett motorkerékpárral. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel:

A bicikli darabokra tört

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának információi szerint a motoros az ütközés hatására lezuhant a motorról az úttestre, a Kawasaki pedig a fák közé csapódott. A bicikli több darabra tört.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Mentőhelikopter is jött, de hiába

Úgy tudni civilek kezdték újraéleszteni mindkét férfit, de egyik sem mutatott életjeleket, nem volt pulzus, nem emelkedett a mellkas. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ám hiába, mindkét férfi meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Meglőttek egy ártatlan kutyát, az állat nem élte túl a dabasi férfi dühét

Kiemelt kép és belső fotók: Autómentő 0-24 Biatorbágy