Hétfőn éjszaka életét vesztette Dalnoki Szilárd, a Momentum Zala megyei képviselője, megyei alelnöke, a Nagykanizsai Alapszervezet elnökségi tagja. Halálát a párt közlése szerint a koronavírus-fertőzés okozta.

31 éves volt

A 31 éves politikus halálhírét a Momentum Zala megyei szervezete erősítette meg, a tragédiáról a közösségi oldalukon is beszámoltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Koronavírusban halt meg

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy Dalnoki Szilárd, a Momentum Mozgalom Zala megyei képviselője, megyei alelnöke, Nagykanizsai Alapszervezet elnökségi tagja, a koronavírussal vívott hosszas küzdelem után június 21-én éjjel örökre eltávozott. Gyermeke, párja és családja gyászában osztozunk. Nyugodj békében, Szilárd!” – írták a bejegyzésben.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Itt a teljes poszt:

Ez is érdekelhet:

Párttársa, Donáth Anna megható módon búcsúzott a fiatal politikustól

“Teljesen le vagyok döbbenve, nagyon jó ember ment el közülünk. Dalnoki Szilárd, a Momentum Zala megyei képviselője tegnap feladta a harcot a Covid ellen. Ez a kép pontosan egy évvel ezelőtt készült, nemrég pedig még arról beszélgettünk, milyen jó lesz végre visszatérni a pultozáshoz a nyáron. Mert Szilárd sosem állt meg, sosem csüggedt, minden nap kereste, hol segíthet, hol tehet a közösségéért még többet.
Már most nagyon hiányzol, nyugodj békében.” – írta a posztjában.

Itt a teljes bejegyzés:

Nemes Balázs is búcsúzott

Nemes Balázs, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője szintén a közösségi oldalon búcsúzott el a barátjától: “Szilárd a barátom. Nem volt, hanem még mindig az, és az is marad. Dalnoki Szilárd, a Momentum Mozgalom Zala megyei képviselője, megyei alelnöke, a Nagykanizsai Helyi Szervezet elnökségi tagja, a koronavírussal vívott hosszas küzdelem után június 21-én éjjel örökre eltávozott. Gyermeke, párja és családja gyászában osztozunk. Nyugodj békében, Szilárd!” – írta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes bejegyzés:

Kiemelt kép: Dalnoki Szilárd – Forrás: Facebook