Szörnyű tragédia rázta meg a mulatósvilágot. Egy jó hangulatú, vidám, közös buli vett drámai fordulatot. A Blikk beszámolója szerint Sihell Ferryéknél, Bogácson gyűltek össze a barátok, zenészek, jó ismerősök, ám az esemény után tízen is elkapták a koronavírust, a találkozó után pedig az egyik vendég életét vesztette. Sihell Ferry hétfőn kísérte utolsó útjára a közös barátot, akit Csocsesz, Kaczor Feri, Baby Gabi, Jessy és Didi is gyászol, bár a járvány miatt nem tudott részt venni a temetésen.

Sihell Ferrynél gyűltek össze

A tragédiáról a Blikk számolt be, a lapnak megszólalt Ferry is, aki elmondta, hogy ő volt a házigazdája a baráti összejövetelnek, melynek részvevőin aztán végigsöpört a koronavírus. “Nagyon jó barátot veszítettünk el, aki rendkívül közel állt a szívünkhöz, fájó erről beszélni” – mondta a zenész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindenki be volt oltva

“Minden vendég be volt oltva, mégis pár nappal a találkozó után összesen tízen produkáltunk pozitív koronavírustesztet, köztük én, a feleségem és Csaba” – nyilatkozta a portálnak az énekes.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Új tüdőt kapott

Csaba egyébként hat évvel ezelőtt kapott kvázi új esélyt az élettől, amikor is új tüdőt kapott. Barátai pont emiatt próbálták mindentől is óvni, azonban a hosszú hónapok óta tartó járványhelyzetben szinte lehetetlen volt teljesen kizárni a személyes találkozókat.

Nagyon aggódtak

“Nagyon aggódtunk, amikor kiderült, és izgultunk érte, végig vele voltunk lélekben. Óriási harcot vívtak azért, hogy ne kerüljön lélegeztetőre. Sajnos a betegség legyőzte, hétfőn temettük el a barátunkat. Csocsesz, Kaczor Feri, Didi, Jessy és Baby Gabi is mind nagyon szerették, tisztelték őt. Én búcsúzóul a kedvenc Aradszky Laci-dalát énekeltem el” – elevenítette fel a temetés pillanatait Ferry.

FRISS!

A zenész is covidos volt

Ferry egyébként maga is covidos volt, s bár jobban van, lelkileg nagyon megviseli az újabb veszteség, főleg, hogy korábban egy rajongóját és az apósát is a koronavírus miatt vesztette el.

Csapások sora

“Három nagy csapást mért az életünkre a járvány. Csaba is nagyon hiányzik nekünk, mi, zenészek tiszta szívvel gyászolunk, mindennap beszélgetünk róla. A minap is összejöttünk Kaczor Ferivel és Csocsesszal, hogy megemlékezzünk a barátunkról, akivel csak néhány évet tölthettünk együtt” – árulta el.

Tragédiákkal teli év

A koronavírus járvány a mulatósvilágot sem kímélte: Tavaly decemberben hunyt el koronavírus következtében Kozák László, azaz Nagy Grófo. A legendás művész, Kis Grófo édesapja a kórházban lélegeztetőgépre került, és nem tudtak már segíteni rajta az orvosok. Temetésén több százan búcsúztak tőle, erről itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk.

Csocsesz felesége is koronavírusban halt meg

Lapunk szintén megírta, hogy a covid következtében halt meg Csocsesz felesége is, a zenész csak üvegfalon keresztül tudott elbúcsúzni tőle. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Kiemelt kép: A házigazda, Sihell Ferry – Forrás: