Halálos balesettel indul a hét Budapest környékének útjain. Ma hajnalban az M1-es autópályán egy kisteherautó hátulról belefutott egy kamionba. A sofőr nem élte túl a balesetet.

Kamionba rohant

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicskénél. A jelenlegi adatok szerint hajnali 2 óra 27 perckor egy Ford típusú kistehergépkocsi hátulról nekiütközött egy kamionnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos baleset

A kisteherautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszon a leállósávon halad a forgalom.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Torlódás

Az Útinform reggel hatkor arról tájékoztatott, hogy az M1-es baleset térségében a sávzárás már megszűnt, a forgalom újra két sávon halad, de a baleset mögött még 3-4 km-es a torlódás. 

Erős a forgalom

Erős a forgalom az M3-as autópályán, a főváros irányában. Telítettek a sávok, szakaszosan lelassul az előrejutás, főleg Bag és Mogyoród térségében, valamint az M0-stól befelé is.

Sok az autó

Sokan haladnak a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól, a 11-es főúton Szentendrétől, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Baleset az M2-en is

Az M2-es autóúton a váci szakaszon a 44-es km-nél baleset miatt kell sávzárásra, forgalomkorlátozásra készülni.

Késnek a vonatok

A MÁV tájékoztatása szerint a Kőbánya-Teher állomáson a biztosítóberendezésen elvégzett helyreállítási munkálatok miatt a vonatközlekedésben kisebb fennakadást okozó korlátozások érvényesek, a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 5-10 perccel hosszabb menetidőre kell számítani. A torlódások és nagyobb késések megelőzése érdekében a munkanapi forgalomban az elővárosi vonatok egy része rövidebb útvonalon közlekedik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Krizsán Csaba